Ubytování ve městě Fiorini

Město Fiorini se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Fiorini nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fiorini

Apartments Oliva
Apartments Oliva

9,8 / 10 (37 hodnocení)

Apartments Oliva se nachází ve Fiorini, 7,7 km od aquaparku Istralandia. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, fitness centrum a zahradu. Tento 4hvězdičkový penzion poskytuje ubytování s výhledem do zahrady a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a leží 22 km od přírodního parku Sečovlje Salina.

Holiday home Čančar
Holiday home Čančar

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Holiday home Čančar se nachází ve Fiorini a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 35 km od Terstu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Villa Caterina
Holiday Home Villa Caterina

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Villa Caterina se nachází ve Fiorini a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 7,6 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Fio
Villa Fio

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Fio se nachází ve Fiorini, 7,8 km od aquaparku Istralandia a 22 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.