Ubytování ve městě Drežnik Grad

Město Drežnik Grad se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Drežnik Grad nabízíme 16 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Drežnik Grad

House Bela vido
House Bela vido

9,8 / 10 (34 hodnocení)

House Bela vido se nachází v obci Drežnik Grad, 9,1 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 12 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí rodinné pokoje a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a úschovna zavazadel.

Lagom Apartments
Lagom Apartments

9,7 / 10 (83 hodnocení)

Apartments Lagom se nachází v obci Drežnik Grad, 9 km od Plitvických jezer, a nabízí ubytování s klimatizací. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště.

WOODS LODGE PLITVICE LAKES
WOODS LODGE PLITVICE LAKES

9,7 / 10 (55 hodnocení)

WOODS LODGE PLITVICE LAKES se nachází v obci Drežnik Grad, 12 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 15 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Chata s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Apartments Escape
Apartments Escape

9,7 / 10 (55 hodnocení)

Apartmány Escape se nacházejí v obci Drežnik Grad, 11 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, bezplatné soukromé parkoviště i výhled do zahrady.

Guest house Jandric
Guest house Jandric

9,7 / 10 (54 hodnocení)

Guest House Jandrić je penzion situovaný na klidném místě v Drežniku Gradu, 12 km od Národního parku Plitvická jezera, který je zapsáný na seznamu UNESCO. Stojí v zahradě se sadem, nabízí zdarma Wi-Fi a lze si v něm zahrát stolní tenis.

Apartment Asgard
Apartment Asgard

9,7 / 10 (48 hodnocení)

Apartment Asgard se nachází asi 12 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Studio Apartment Karlo
Studio Apartment Karlo

9,7 / 10 (42 hodnocení)

Studio Apartment Karlo se nachází v obci Drežnik Grad, 10 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 13 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Pokoje mají balkon s výhledem do zahrady.

House Tudić
House Tudić

9,7 / 10 (26 hodnocení)

House Tudić se nachází v Drežniku Gradu v Karlovacké župě a nabízí terasu a výhled na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 12 km od Plitvických jezer a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Guest House Bruna
Guest House Bruna

9,6 / 10 (115 hodnocení)

Guest House Bruna se nachází ve Drežniku Gradu, asi 10 km od Plitvických jezer, zapsaných na seznam UNESCO, a od jeskyní Baraće. Penzion je obklopený zelení a stojí nedaleko cyklostezek. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment & Rooms Arija
Apartment & Rooms Arija

9,6 / 10 (31 hodnocení)

Nachází se v Drežnik Grad, 12 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 1 a 15 km od Apartment & Rooms Arija nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a gril. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory.

Apartments Smirnov
Apartments Smirnov

9,4 / 10 (127 hodnocení)

Apartments Smirnov se nachází v obci Drežnik Grad a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi. Apartmány jsou obklopeny zahradou, jejíž součástí je sad, altán a zázemí pro grilování. Vstup do národního parku Plitvická jezera je ve vzdálenosti 7 km.

Guest House Kolić
Guest House Kolić

9,2 / 10 (100 hodnocení)

Guest House Kolić se nachází ve vesnici Drežnik Grad, pouhých 10 km od vstupu do Národního parku Plitvická jezera, a nabízí Wi-Fi zdarma.

Apartman Josipa
Apartman Josipa

9,1 / 10 (43 hodnocení)

Apartmán Josipa se nachází v městečku Grad Drežnik a nabízí ubytování s vlastním stravováním, bezplatným Wi-Fi, zahradou s grilem a terasou. Na místě lze využít neplacené soukromé parkoviště.

House Boshanar
House Boshanar

House Boshanar se zahradou se nachází v Drežnik Grad, 13 km od národního parku Plitvická jezera - vchod 2 a 15 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje.Klimatizované ubytování se nachází 10 km od národního parku Plitvická jezera - vchod 1 a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

House Jole
House Jole

8,6 / 10 (96 hodnocení)

House Jole se nachází v Drežniku Gradu v Karlovacké župě, 10 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Guesthouse Bubalo
Guesthouse Bubalo

8,4 / 10 (347 hodnocení)

Penzion Bubalo se nachází v obci Drežnik Grad, 14 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a gril. Ubytování je vzdálené asi 20 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, 22 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 2 a 200 metrů od Arapov Dol. Výhled směřuje na hory. Nabízí terasu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.