Ubytování ve městě Donji Babin Potok

Město Donji Babin Potok se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Donji Babin Potok nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donji Babin Potok

Planinske kuce Good Night
Planinske kuce Good Night

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Planinske kuce Good Night se nachází v Donji Babin Potok a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tato chata nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň.

Big Bear Plitvice Nature Resort
Big Bear Plitvice Nature Resort

9,3 / 10 (638 hodnocení)

Big Bear Plitvice Nature Resort se nachází v obci Donji Babin Potok. Nabízí bezplatné Wi-Fi a vstup do zahrady s grilem.

Villa Natali
Villa Natali

9,2 / 10 (25 hodnocení)

Villa Natali se nachází v Donji Babin Potok v Licko-senjské župě a nabízí terasu a výhled na hory. 37 km od Plitvických jezer. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rooms Danica
Rooms Danica

9 / 10 (184 hodnocení)

Pokoje Danica se nacházejí na klidném místě uprostřed lesů a luk 5 km od centra městečka Vrhovine a 30 km od Plitvických jezer, zapsaných na seznamu UNESCO. Svým hostům nabízí jednoduše zařízené pokoje s Wi-Fi zdarma a bezplatným soukromým parkovištěm.

Guest House Good Night
Guest House Good Night

8,9 / 10 (337 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Donji Babin Potok, 37 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Guest House Good Night nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Výhled směřuje do zahrady.