Ubytování ve městě Cilipi

Město Cilipi se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Cilipi nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cilipi

MOapartment
MOapartment

10 / 10 (1 hodnocení)

MOapartment se nachází v obci Cilipi, 20 km od Onofriovy fontány, 20 km od brány Pile a 22 km od brány Ploce. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 10 km od nákupního centra Sub City a 20 km od Orlandova sloupu.

Le Petit 2
Le Petit 2

9,7 / 10 (43 hodnocení)

Le Petit 2 se nachází asi 21 km od Orlandova sloupu a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Peric
Apartments Peric

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Peric se nachází v Cilipi v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

This is not open! Asked them to take off this property!! Please Do not reserve!
This is not open! Asked them to take off this property!! Please Do not reserve!

Otevírá se z něj výhled do zahrady. Požádal jsem je, aby si vzali toto ubytování!! Prosím, rezervujte! Ubytování se nachází v Cilipi, 13 km od nákupního centra Sub City a 22 km od Orlandova sloupu. Tento apartmán se nachází 25 km od brány Ploce a 26 km od hodinové věže Herceg Novi.