Ubytování ve městě Cesarica

Město Cesarica se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Cesarica nabízíme 67 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cesarica

Romantic Apartment Sonja, Beachfront
Romantic Apartment Sonja, Beachfront

10 / 10 (13 hodnocení)

Romantic Apartment Sonja, Beachfront se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Golub-4
Apartment Golub-4

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Golub-4 se nachází v Cesarice a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě.

Villa Skrisia
Villa Skrisia

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Skrisia se nachází v Cesarice a nabízí restauraci, venkovní bazén a bar. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Golic - KBG300
Apartment Golic - KBG300

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Golic - KBG300 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Grospic
Apartman Grospic

9,8 / 10 (8 hodnocení)

Apartman Grospic se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Golub-3
Apartment Golub-3

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Golub-3 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Trodražica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Ferienhaus ToMa
Ferienhaus ToMa

9,7 / 10 (47 hodnocení)

Ferienhaus ToMa se nachází v obci Cesarica a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, bar, sdílený lounge, zahradu a soukromou pláž. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

House for rest Fran
House for rest Fran

9,7 / 10 (9 hodnocení)

House for rest Fran se nachází v Guvnine v Licko-senjské župě a nabízí balkon a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Cesarica
Apartment Cesarica

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Cesarica se nachází v Cesarice a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday home Ivanka - 5m from sea
Holiday home Ivanka - 5m from sea

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Holiday home Ivanka - 5m from sea se nachází v Cesarice. Nachází se na pláži a má zahradu a terasu.

Villa Amaris & POOL
Villa Amaris & POOL

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Amaris & POOL se nachází v Cesarice a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nachází se na pláži a má terasu.

House Petra on the beach-sea
House Petra on the beach-sea

9,6 / 10 (10 hodnocení)

House Petra on the beach-sea se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí restauraci, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartmani Gabi
Apartmani Gabi

9,5 / 10 (18 hodnocení)

Apartmani Gabi se nachází v Cesarice a nabízí zahradu, gril a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, si mohou zdarma půjčit jízdní kola.

Villa Lilly
Villa Lilly

9,4 / 10 (94 hodnocení)

Villa Lilly se nachází v obci Cesarica. Nabízí bezplatné Wi-Fi, klimatizaci a zahradu s grilem.

Tea-Dream house
Tea-Dream house

9,4 / 10 (21 hodnocení)

Tea-Dream house se nachází v Cesarice, 30 km od Rabu, a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Rukavina
Apartmani Rukavina

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Apartmani Rukavina se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě, nedaleko pláže Trodražica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Darko
Apartman Darko

9,4 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Darko se nachází v Cesarice, 1,4 km od pláže Trodražica, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje na moře a hory.

Apartman Grospic 2
Apartman Grospic 2

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Apartman Grospic 2 se nachází na pláži v Cesarice a nabízí bezplatné Wi-Fi. 27 km od města Gospić.

Apartments Golub
Apartments Golub

9,3 / 10 (31 hodnocení)

Apartmány Golub se nacházejí v obci Cesarica v Licko-senjské župě, nedaleko pláže Trodražica, a nabízejí bezplatné soukromé parkoviště.

11 Primorska ulica
11 Primorska ulica

9,3 / 10 (25 hodnocení)

11 Primorska ulica se nachází asi 1,4 km od pláže Trodražica a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na město. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Mihaela - Apartment Ana
Villa Mihaela - Apartment Ana

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Villa Mihaela - Apartment Ana se nachází v Cesarice, pouhých 700 metrů od pláže Trodražica, a nabízí ubytování u pláže s venkovním bazénem, zahradou, soukromou pláží a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění.

Apartment Delfin-6
Apartment Delfin-6

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Delfin-6 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Matea with Pool and sea view
Apartments Matea with Pool and sea view

9,1 / 10 (24 hodnocení)

Apartments Matea with Pool and sea view se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí zahradu, zázemí pro vodní sporty a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

BEST VIEW APARTMENTS CESARICA
BEST VIEW APARTMENTS CESARICA

9,1 / 10 (18 hodnocení)

BEST VIEW APARTMENTS CESARICA se nachází v Cesarice, 600 metrů od pláže Trodražica, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Villa Angela
Apartments Villa Angela

9 / 10 (25 hodnocení)

Apartments Villa Angela se nachází v Cesarice, 700 metrů od pláže Trodražica, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístup na sluneční terasu.

Beachfront Apartments Baricevic
Beachfront Apartments Baricevic

9 / 10 (20 hodnocení)

Beachfront Apartments Baricevic se nachází 1,7 km od pláže Trodražica a nabízí soukromou pláž, terasu a ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Beachfront apartments Baricevic with pool
Beachfront apartments Baricevic with pool

9 / 10 (19 hodnocení)

Beachfront apartments Baricevic with pool se nachází 1,6 km od pláže Trodražica. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Holiday House Family Fun
Holiday House Family Fun

9 / 10 (16 hodnocení)

Holiday House Family Fun se nachází v Cesarice a nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od pláže Trodražica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

VILLA ŠUŠANJ 1
VILLA ŠUŠANJ 1

9 / 10 (10 hodnocení)

VILLA ŠUŠANJ 1 se nachází v Cesarice a v roce 2018 prošel rekonstrukcí. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou.

Apartment Golub-2
Apartment Golub-2

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Golub-2 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome home in Cesarica with Outdoor swimming pool, Sauna and WiFi
Awesome home in Cesarica with Outdoor swimming pool, Sauna and WiFi

Pěkný dům v Cesarice se saunou, 4 ložnicemi a krytým bazénem se nachází na pláži v Cesarice a nabízí soukromý bazén.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday House Ivana direct at the beach
Holiday House Ivana direct at the beach

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Holiday House Ivana direct at the beach se nachází asi 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments 111 Cesarica
Apartments 111 Cesarica

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Apartments 111 Cesarica se nachází v Cesarice a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Štampar
Apartmani Štampar

8,8 / 10 (10 hodnocení)

Apartmani Štampar se nachází v Cesarice, 29 km od Viru, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Matea - 20m from the beach
Apartment Matea - 20m from the beach

8,7 / 10 (53 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Cesarica v Licko-senjské župě, 1,9 km od pláže Trodražica. Apartment Matea - 20m from the beach nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Delfin-2
Apartment Delfin-2

8,7 / 10 (10 hodnocení)

Apartment Delfin-2 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

MEDITERAN
MEDITERAN

8,7 / 10 (7 hodnocení)

MEDITERAN se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

VILLA ŠUŠANJ 0
VILLA ŠUŠANJ 0

8,6 / 10 (12 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Cesarica, 30 km od Rabu. VILLA ŠUŠANJ 0 nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Delfin-10
Apartment Delfin-10

8,6 / 10 (9 hodnocení)

Apartmán Delfin-10 se nachází v Cesarice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Delfin-4
Apartment Delfin-4

8,5 / 10 (10 hodnocení)

Apartmán Delfin-4 se nachází v Cesarice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Mihaela - Apartment Ika
Villa Mihaela - Apartment Ika

8,4 / 10 (10 hodnocení)

Villa Mihaela - Apartment Ika se nachází v Cesarice, pouhých 700 metrů od pláže Trodražica, a nabízí ubytování u pláže se sezónním venkovním bazénem, zahradou, soukromou pláží a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat windsurfingu, potápění a rybaření.

VILLA ŠUŠANJ 2
VILLA ŠUŠANJ 2

8,2 / 10 (13 hodnocení)

VILLA ŠUŠANJ 2 se nachází v Cesarice, 30 km od Rabu, a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi.

Villa Mihaela - Apartment Mario
Villa Mihaela - Apartment Mario

8,2 / 10 (6 hodnocení)

Villa Mihaela - Apartment Mario se nachází v Cesarice, pouhých 700 metrů od pláže Trodražica, a nabízí ubytování u pláže s venkovním bazénem, zahradou, soukromou pláží a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění.

Apartment Delfin-5
Apartment Delfin-5

8,1 / 10 (14 hodnocení)

Apartment Delfin-5 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Golub-1
Apartment Golub-1

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Golub-1 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Trodražica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments in Cesarica/Velebit Riviera 17116
Apartments in Cesarica/Velebit Riviera 17116

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartments in Cesarica/Velebit Riviera 17116 se nachází v Cesarice v Licko-senjské župě, nedaleko pláže Trodražica.Nabízím ubytování se soukromým Wi-Fi a parkovacím místem.

Stunning home in Cesarica with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning home in Cesarica with 2 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování Úchvatný dům v Cesarice se 2 ložnicemi a WiFi se nachází v Cesarice.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Delfin-7
Apartment Delfin-7

7,9 / 10 (21 hodnocení)

Apartmán Delfin-7 se nachází v Cesarice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od pláže Trodražica a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.