Ubytování ve městě Betina

Město Betina se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Betina nabízíme 90 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Betina

Apartmani Šara
Apartmani Šara

10 / 10 (13 hodnocení)

Apartmani Šara se nachází jen pár kroků od pláže Bilave a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Beach House Marina Grande
Beach House Marina Grande

10 / 10 (9 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v Betině, 5 km od přístavu ACI. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení, terasu a soukromé neplacené parkoviště.

Villa Lantina
Villa Lantina

10 / 10 (6 hodnocení)

Villa Lantina se nachází 200 metrů od pláže Bilave a nabízí zahradu, gril a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Beach House
Beach House

10 / 10 (6 hodnocení)

Beach House se nachází v Betině v Šibenicko-kninské župě a nabízí terasu a výhled na jezero. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

ANA
ANA

10 / 10 (4 hodnocení)

ANA se nachází v Betině, 100 metrů od pláže Bilave, necelý 1 km od pláže Zdrace a 18 minut chůze od pláže Luke. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Miri&Gary's
Miri&Gary's

10 / 10 (4 hodnocení)

Miri&Gary's se nachází asi 1 km od pláže Bilave a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Zdrace a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Ferienhaus Insel Murter Vivaldi/Stonehouse Betina
Ferienhaus Insel Murter Vivaldi/Stonehouse Betina

10 / 10 (1 hodnocení)

Ferienhaus Insel Murter Vivaldi/Stonehouse Betina se nachází v Betině, 500 metrů od pláže Zdrace a 700 metrů od pláže Bilave, a nabízí klimatizaci. Nachází se na pláži a nabízí restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol a gril.

Apartments Martina - large and comfortable apartments
Apartments Martina - large and comfortable apartments

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Martina - large and comfortable apartments se nachází v obci Betina, 1,2 km od pláže Plitka vala, 1,6 km od pláže Zdrace a 31 km od radnice v Šibeniku. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 700 metrů od pláže Bilave a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

2 bedrooms appartement at Betina 60 m away from the beach with sea view furnished terrace and wifi
2 bedrooms appartement at Betina 60 m away from the beach with sea view furnished terrace and wifi

10 / 10 (1 hodnocení)

2 bedrooms appartement at Betina 60 m away from the beach with sea view zařízený terrace and wifi se nachází v Betině, pouhých 550 metrů od pláže Bilave. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Na místě je gril.

Niky
Niky

10 / 10 (1 hodnocení)

Niky se nachází v Betině, v blízkosti pláže Bilave a 1,6 km od pláže Kolentum. Nabízí patio s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Zdrace a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Roman
Apartment Roman

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Apartment Roman se nachází asi 200 metrů od pláže Bilave a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Ruža
Apartment Ruža

9,8 / 10 (28 hodnocení)

Apartment Ruža se nachází v Betině, 100 metrů od pláže Zdrace a 600 metrů od pláže Bilave. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Antonella
Apartments Antonella

9,8 / 10 (25 hodnocení)

Apartments Antonella se nachází jen 50 metrů od oblázkové pláže a 500 metrů od centra Betiny. Nabízí klimatizované apartmány s balkonem s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a sdílené zázemí pro grilování.

Apartments Enida
Apartments Enida

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Apartmány Enida se nacházejí v obci Betina v Šibenicko-kninské župě, 100 metrů od pláže Bilave, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Kuća Get
Kuća Get

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Kuća Get se nachází v obci Betina, pouhých 400 metrů od pláže Bilave, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizované ubytování je vzdálené 700 metrů od pláže Zdrace.

Apartments Divna
Apartments Divna

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartments Divna se nachází v Betině v Šibenicko-kninské župě, 400 metrů od pláže Zdrace. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartmani Hiza i Vila
Apartmani Hiza i Vila

9,7 / 10 (35 hodnocení)

Apartmani Hiza i Vila se nachází v Betině, 150 metrů od pláže Bilave. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

On The Sea
On The Sea

9,7 / 10 (8 hodnocení)

On The Sea se nachází v Betině, 100 metrů od pláže Bilave, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené asi 2,9 km od pláže Kosirina, 32 km od pevnosti Barone a 32 km od šibenické radnice. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a sdílená kuchyň.

Apartmani MATKO
Apartmani MATKO

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Apartmani MATKO se nachází v Betině, 2,7 km od pláže Plitka vala a 32 km od radnice.

Villa Sophie
Villa Sophie

9,6 / 10 (69 hodnocení)

Villa Sophie se nachází v Betině, 400 metrů od pláže Zdrace a necelý 1 km od pláže Bilave. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Kuća Lukin
Kuća Lukin

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Kuća Lukin se nachází v obci Betina, pouhých 400 metrů od pláže Bilave, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizované ubytování je vzdálené 700 metrů od pláže Zdrace.

Apartmani Sladić
Apartmani Sladić

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Apartmani Sladić se nachází v Betině, 550 metrů od pláže Bilave. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Cvita Apartment
Cvita Apartment

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Cvita Apartment se nachází v Betině, 200 metrů od pláže Zdrace a necelý 1 km od pláže Bilave. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, soukromou pláží a grilem. Tento apartmán se nachází v budově z roku 2010, 32 km od šibenické radnice a pevnosti Barone.

Apartments Maja
Apartments Maja

9,5 / 10 (31 hodnocení)

Apartments Maja se nachází v Betině, 200 metrů od pláže, a nabízí zařízený balkon s výhledem na přístav a bezplatné Wi-Fi připojení.

ApartmentHouse Ivana
ApartmentHouse Ivana

9,5 / 10 (11 hodnocení)

ApartmentHouse Ivana se nachází v Betině, 500 metrů od pláže Bilave a 600 metrů od pláže Zdrace, a nabízí klimatizaci. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Martina
Apartman Martina

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Apartman Martina se nachází v Betině a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Pave Apartment
Pave Apartment

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Pave Apartment se nachází v Betině, 300 metrů od pláže Zdrace a 500 metrů od pláže Bilave. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Mobile home CVITA
Mobile home CVITA

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Mobile home CVITA se nachází v Betině, 400 metrů od pláže Bilave a 600 metrů od pláže Zdrace. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Villa Betina
Villa Betina

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Betina se nachází v Betině v Šibenicko-kninské župě, 200 metrů od přístavu ACI Marina Betina.

ZEN MURTER Mobil home
ZEN MURTER Mobil home

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Nachází se v Betině v Šibenicko-kninské župě, u pláží Bilave a Zdrace. poblíž, Mobilní dům ZEN MURTER nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartment Betina Inn
Apartment Betina Inn

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Betina Inn se nachází v Betině, 300 metrů od pláže Bilave a 600 metrů od pláže Zdrace. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Tomas
Apartments Tomas

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Apartmány Tomas se nacházejí v obci Betina v Šibenicko-kninské župě, 300 metrů od pláže Zdrace, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartmani Šime
Apartmani Šime

9,2 / 10 (21 hodnocení)

Apartmani Šime se nachází v Betině v Šibenicko-kninské župě, 400 metrů od pláže Zdrace. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Camping Matija
Camping Matija

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Camping Matija se nachází v obci Betina, 2 km od přístavu ACI Betina. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartment DUBA
Apartment DUBA

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Apartment DUBA se nachází asi 200 metrů od pláže Bilave a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě.

Butterfly Holiday Home Tonkica
Butterfly Holiday Home Tonkica

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Butterfly Holiday Home Tonkica se nachází v Betině, 400 metrů od pláže Zdrace a necelý 1 km od pláže Kolentum. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Waterfront Home - Villa Sailor's Delight
Waterfront Home - Villa Sailor's Delight

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Waterfront Home - Villa Sailor's Delight se nachází v Betině, 250 metrů od pláže Zdrace a 700 metrů od pláže Bilave. Nabízí terasu a klimatizaci. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Rooms & Apartments Marinero
Rooms & Apartments Marinero

9,1 / 10 (154 hodnocení)

Rooms Marinero se nachází v malebném městečku Betina na ostrově Murter, v bezprostřední blízkosti pláže, a nabízí ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartments Lantina
Apartments Lantina

9 / 10 (20 hodnocení)

Apartments Lantina se nachází přímo na pláži v obci Betina na ostrově Murter v Dalmácii, 33 km od Šibeniku a 68 km od Zadaru. Dvě hlavní budovy byly postaveny v roce 2001. Hosté mohou využít bezplatné Wi-Fi.

Apartment Puh
Apartment Puh

9 / 10 (10 hodnocení)

Apartment Puh nabízí klimatizované ubytování jen pár kroků od oblázkové pláže v Betině. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. K dispozici jsou také lehátka.

Apartments and rooms Ognjen - family apartments with free parking
Apartments and rooms Ognjen - family apartments with free parking

9 / 10 (8 hodnocení)

Apartments and rooms Ognjen - family apartments with free parking se nachází v Betině, 400 metrů od pláže Zdrace. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé pokoje mají terasu s výhledem do zahrady.

Apartment Jartic
Apartment Jartic

9 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Jartic se nachází v Betině v Šibenicko-kninské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Ana
Apartment Ana

9 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Ana se nachází v Betině, nedaleko pláže Bilave a 1,8 km od pláže Kolentum. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Zdrace a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Šare
Apartment Šare

9 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Šare se nachází v Betině, nedaleko pláže Bilave a 1,9 km od pláže Kolentum. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Zdrace a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments with a parking space Betina, Murter - 17478
Apartments with a parking space Betina, Murter - 17478

9 / 10 (4 hodnocení)

Apartments with a parking space Betina, Murter - 17478 se nachází v Betině, 1,1 km od pláže Zdrace, 1,5 km od pláže Plitka vala a 1,7 km od pláže Luke. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments in Betina 6755
Apartments in Betina 6755

9 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v Betině v Šibenicko-kninské župě, u pláže Bilave a Zdrace.Apartmány Betina 6755 se nachází nedaleko a nabízí ubytování s Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Nice home in Betina with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Nice home in Betina with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Nice home in Betina se 2 ložnicemi, venkovním bazénem a vyhřívaným bazénem se nachází v Betině, pouhých 600 metrů od pláže Bilave a necelý 1 km od pláže Kolentum.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Studio Murter 5102b
Studio Murter 5102b

Studio Murter 5102b se nachází v Betině, pouhých 700 metrů od pláže Slanica, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 32 km od šibenické radnice a pevnosti Barone.