Ubytování ve městě Banići

Město Banići se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Banići nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Banići

Apartment & Rooms Maždin
Apartment & Rooms Maždin

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Ubytování se nachází v Banići v Dubrovnicko-neretvanské župě, u pláží Budima a Kručica. Apartment & Rooms Maždin se nachází v blízkosti ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Kola
Apartments Kola

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartmány Kola se nacházejí v obci Banići v Dubrovnicko-neretvanské župě, 1,4 km od pláže Budima, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Guesthouse Budima
Guesthouse Budima

8,9 / 10 (140 hodnocení)

Guesthouse Budima se nachází v obci Banići, pouhých 80 metrů od pláže, která se rozprostírá přes 300 metrů, a nabízí jednoduché pokoje. V okolí se můžete věnovat plavání, opalování nebo potápění. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Hedera Estate, Villa Hedera IX
Hedera Estate, Villa Hedera IX

Villa Hedera IX se nachází v obci Banići a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful home in Banici w/ 4 Bedrooms
Beautiful home in Banici w/ 4 Bedrooms

6 / 10 (1 hodnocení)

Krásný dům v Banici w/ 4 Bedrooms se zahradou se nachází v obci Banići, 2,4 km od pláže Grgurići a 2,7 km od pláže Smokvina.Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý km od pláže Budima a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.