Ubytování ve městě Bajčići

Město Bajčići se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Bajčići nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bajčići

Luxury Jerini House
Luxury Jerini House

10 / 10 (2 hodnocení)

Luxury Jerini House se nachází v obci Bajčići a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén a fitness centrum. Klimatizované ubytování je vzdálené 31 km od Bašky. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Franolic
Villa Franolic

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Villa Franolic se nachází v obci Bajčići a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Dora
Villa Dora

9,6 / 10 (30 hodnocení)

Villa Dora se nachází v obci Bajčići, 14 km od františkánského kláštera Kosljun a 15 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, zahradu s venkovním bazénem, výhled do zahrady, saunu a vířivku.

Villa Lusa
Villa Lusa

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Lusa se nachází v obci Bajčići a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Krk with 1 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Awesome apartment in Krk with 1 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Úžasný apartmán v Krku s 1 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Bajčići, 15 km od přístavu Punat, 44 km od hradu Trsat a 45 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.Nacházíte se 14 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Darinka
Holiday home Darinka

7,8 / 10 (4 hodnocení)

Holiday home Darinka se nachází v obci Bajčići, 15 km od přístavu Punat, 44 km od hradu Trsat a 45 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí zahradu, gril a terasu. 14 km od františkánského kláštera Košljun. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Menta 1
Villa Menta 1

Villa Menta 1 se nachází v obci Bajčići a nabízí ubytování s vlastním bazénem, terasou a výhledem na bazén. Malinska je vzdálená 6 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Nice apartment in Nenadici with 3 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Nenadici with 3 Bedrooms and WiFi

Úžasný apartmán v Nenadici se 3 ložnicemi se nachází v obci Bajčići, 44 km od zámku Trsat, 45 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 45 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.Františkánský klášter Košljun je vzdálený 14 km a přístav Punat 15 km.