Ubytování ve městě Zurita

Město Zurita se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zurita nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zurita

Casa SOPALACIO
Casa SOPALACIO

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa SOPALACIO se nachází v Zuritě, 31 km od přístavu Santander a 32 km od Puerto Chico. Nabízí gril a výhled na hory. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa SOPALACIO stojí 33 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 19 km.

La casa de los abuelos
La casa de los abuelos

9,1 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování La casa de los abuelos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casa de los abuelos nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Zuritě, 31 km od přístavu Santander a 33 km od Puerto Chico. Nabízí terasu, bowlingovou dráhu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat cyklistice. La casa de los abuelos stojí 33 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 18 km.