Ubytování ve městě Zufre

Město Zufre se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zufre nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zufre

Casa centenaria con encanto
Casa centenaria con encanto

9,3 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Casa centenaria con encanto máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa centenaria con encanto se nachází v obci Zufre a nabízí zázemí pro grilování, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Venkovský dům má terasu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky a španělsky. Venkovský dům stojí 12 km od Estación de Cataveral a 15 km od Estación de La Junta. Casa centenaria con encanto stojí 89 km od sevillského letiště.

CALLE CALVARIO 10
CALLE CALVARIO 10

9 / 10 (10 hodnocení)

CALLE CALVARIO 10 se nachází v Zufre, 13 km od Estación de Cataveral a 15 km od Estación de La Junta, a nabízí klimatizaci. Poskytuje výhled na hory a řeku a je vzdálen 19 km od Estación El Martajal. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Prázdninový dům stojí 25 km od Estación de Zufre a 26 km od La Gruta de las Maravillas. Letiště Sevilla leží 89 km daleko.

Arriba y abajo
Arriba y abajo

8,9 / 10 (33 hodnocení)

Arriba y abajo se nachází 13 km od Estación de Cataveral a nabízí ubytování s balkonem. K dispozici je sezónní venkovní bazén, vířivka a vířivka. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s bidetem. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. Arriba y abajo stojí 15 km od Estación de La Junta a 19 km od Estación El Martajal. Na letiště Sevilla je to 89 km.

Finca La Vicaria ROMERO
Finca La Vicaria ROMERO

8,6 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Finca La Vicaria ROMERO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca La Vicaria ROMERO se nachází v Zufre, 25 km od Estación de La Junta a 30 km od Estación El Martajal. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nachází se 1 km od Estación de Cataveral a nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V okolí se lze věnovat rybaření. Prázdninový dům stojí 36 km od Estación de Zufre a 34 km od La Gruta de las Maravillas. Letiště Sevilla leží 74 km daleko.

Finca La Vicaria AGUADULCE
Finca La Vicaria AGUADULCE

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Finca La Vicaria AGUADULCE se nachází v Zufre, 25 km od Estación de La Junta a 30 km od Estación El Martajal. Nabízí zahradu a klimatizaci. 1,1 km od Estación de Cataveral. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům stojí 36 km od Estación de Zufre a 34 km od La Gruta de las Maravillas. Letiště Sevilla je ve vzdálenosti 74 km.

Finca La Vicaria PALOMAR
Finca La Vicaria PALOMAR

8,1 / 10 (23 hodnocení)

Finca La Vicaria PALOMAR se nachází v Zufre, 1,1 km od Estación de Cataveral a 25 km od Estación de La Junta. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa. Finca La Vicaria PALOMAR stojí 30 km od Estación El Martajal a 36 km od Estación de Zufre. 74 km od sevillského letiště.

Finca La Vicacaria LIMONERO
Finca La Vicacaria LIMONERO

7,6 / 10 (5 hodnocení)

Finca La Vicacaria LIMONERO se nachází v Zufre, 1,1 km od Estación de Cataveral, 25 km od Estación de La Junta a 30 km od Estación El Martajal. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům stojí 36 km od Estación de Zufre a 34 km od La Gruta de las Maravillas. Letiště Sevilla leží 74 km daleko.