Ubytování ve městě Zubiri

Město Zubiri se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zubiri nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zubiri

Txantxorena
Txantxorena

9,2 / 10 (742 hodnocení)

Txantxorena se nachází v Zubiri, 21 km od Pamplonské katedrály a náměstí Plaza del Castillo. Nabízí zahradu, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Venkovský dům má sluneční terasu. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice. Hotel stojí 21 km od radnice Pamplona a 22 km od parku Ciudadela. Na letiště Pamplona je to od ubytování Txantxorena 25 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Suseia
Suseia

9 / 10 (25 hodnocení)

Suseia se nachází 22 km od Pamplonské katedrály a nabízí ubytování s terasou, barem a business centrem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Venkovský dům stojí 21 km od náměstí Plaza del Castillo a 22 km od radnice Pamplona. Suseia stojí 26 km od letiště Pamplona a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Agotzenea - Alojamiento con encanto en un entorno rural
Agotzenea - Alojamiento con encanto en un entorno rural

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Agotzenea - Alojamiento con encanto en un entorno rural nabízí ubytování se zahradou, společným salonkem a terasou, asi 22 km od Pamplonské katedrály. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Vila má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Vila stojí 22 km od náměstí Plaza del Castillo a radnice Pamplona. Letiště Pamplona je vzdálené 26 km.

Albergue Segunda Etapa
Albergue Segunda Etapa

8,6 / 10 (592 hodnocení)

V ubytování Albergue Segunda Etapa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Albergue Segunda Etapa se nachází v Zubiri, 21 km od Pamplonské katedrály, a nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, zahradu, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a sdílený lounge. Hotel stojí 21 km od náměstí Plaza del Castillo, 22 km od radnice Pamplona a 22 km od parku Ciudadela. Personál vám může zajistit kyvadlovou dopravu. Pokoje mají výhled do zahrady a sdílenou koupelnu se sprchou a fénem. Albergue Segunda Etapa stojí 22 km od kongresového centra Baluarte a veřejné univerzity Navarra. Na letiště Pamplona je to 25 km.

Pensión Amets
Pensión Amets

7,9 / 10 (521 hodnocení)

Pensión Amets se nachází na úpatí Navarrských Pyrenejí v Zubiri, u poutní cesty Camino de Santiago. K dispozici je zahrada s výhledem na řeku a středověký most. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hosté mají přístup do společné TV místnosti se stolními hrami a knihovnou. Na požádání je k dispozici služba praní prádla. Amets má světlé pokoje s dřevěnými podlahami, topením a rustikálním zařízením. Každý má vlastní koupelnu a v ceně je zahrnuto ložní prádlo a ručníky. V celém objektu jsou k dispozici různé zásuvky. Zubiri je obklopen malebnými městy a leží 20 km od Pamplony a 30 km od Selvy de Irati.Do lesa Quinto Real dojedete autem za 20 minut. K dispozici je bezplatné veřejné parkoviště.