Ubytování ve městě Zuaztoy de Azpilcueta

Město Zuaztoy de Azpilcueta se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zuaztoy de Azpilcueta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zuaztoy de Azpilcueta

Casa Rural Gananea
Casa Rural Gananea

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural Gananea se nachází asi 43 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 43 km od kostela Saint-Jean-Baptiste a vlakového nádraží Biarritz La Négresse. Na letiště Biarritz je to 46 km.

Casa Rural Petisansenea II
Casa Rural Petisansenea II

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Casa Rural Petisansenea II se nachází v obci Zuaztoy de Azpilcueta a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. Casa Rural Petisansenea II stojí 42 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a 43 km od kostela Saint-Jean-Baptiste. Na letiště Biarritz je to 46 km.