Ubytování ve městě Zorraquín

Město Zorraquín se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zorraquín nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zorraquín

Apartamento Usarena en Ezcaray
Apartamento Usarena en Ezcaray

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento Usarena en Ezcaray nabízí ubytování v Zorraquíně, 22 km od města Rioja Alta. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má balkon s výhledem na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Burgos je to 70 km.

Apartamento Ezcaray con Piscina
Apartamento Ezcaray con Piscina

8,9 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Apartamento Ezcaray con Piscina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Ezcaray con Piscina se nachází v obci Zorraquín, pouhých 22 km od čtvrti Rioja Alta, a nabízí bar, tenisový kurt a nepřetržitě otevřenou recepci. V okolí se můžete věnovat cyklistice a stolnímu tenisu. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo lyžování. Na letiště Burgos je to 70 km.

Apartamento Duplex en Ezcaray
Apartamento Duplex en Ezcaray

8 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento Duplex en Ezcaray se nachází asi 22 km od města Rioja Alta a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Výhled směřuje do zahrady. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a vanou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Burgos je to 70 km.

Chalet Balcón de Ezcaray, MTB Y Senderismo
Chalet Balcón de Ezcaray, MTB Y Senderismo

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Chalet Balcón de Ezcaray, MTB Y Senderismo nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 22 km od města Rioja Alta. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. Letiště Burgos je vzdáleno 70 km.