Ubytování ve městě Ziortza-Bolibar

Město Ziortza-Bolibar se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ziortza-Bolibar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ziortza-Bolibar

Baketxe Baserria
Baketxe Baserria

9,3 / 10 (48 hodnocení)

Baketxe Baserria se nachází na baskickém venkově, 45 minut jízdy od Bilbaa. Nabízí venkovní krytý bazén, který je v zimě krytý, a kurt na paddle tenis. Vytápěné pokoje mají bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady a na hory. Některé pokoje mají vlastní nebo sdílenou koupelnu. K dispozici je také sdílený lounge s krbem. K dispozici je také lounge na verandě a venkovní gril. V okolí najdete turistické a cyklistické trasy. Do San Sebastiánu dojedete autem za hodinu. Na letiště Bilbao dojedete autem za pouhých 40 minut. Parkování na místě je zdarma.

Albergue Usandi Auto Check-in
Albergue Usandi Auto Check-in

8,4 / 10 (620 hodnocení)

Albergue Usandi Auto Check-in se nachází v Ziortza-Bolibar, 48 km od lanovky Artxanda. Nabízí zahradu, pokoje vhodné pro alergiky, bezplatné Wi-Fi a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 49 km od divadla Arriaga, 49 km od vlakového nádraží Abando a stanice metra San Mamés. Ubytování je nekuřácké a nachází se 48 km od katedrály v Santiagu. Hostel má psací stůl, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a terasu s výhledem na hory. Pokoje jsou vybavené kávovarem a některé mají balkon a jiné výhled na město. K vybavení patří lednice. Na letiště Bilbao je to 48 km.