Ubytování ve městě Zilbeti

Město Zilbeti se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zilbeti nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zilbeti

Urruti
Urruti

9,7 / 10 (61 hodnocení)

Urruti se nachází 32 km od Pamplonské katedrály a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Urruti stojí 31 km od náměstí Plaza del Castillo a 32 km od radnice Pamplona. Na letiště Pamplona je to 36 km.

Adipe
Adipe

9,6 / 10 (30 hodnocení)

Adipe se nachází v Zilbeti, 32 km od Pamplonské katedrály, a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, dobře vybavený kuchyňský kout a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Adipe stojí 31 km od náměstí Plaza del Castillo a 32 km od radnice Pamplona. Na letiště Pamplona je to 36 km.

Casa Rural Borda Lenco
Casa Rural Borda Lenco

9,4 / 10 (25 hodnocení)

Ubytování se nachází v Zilbeti v regionu Navarra, 33 km od Pamplonské katedrály.Casa Rural Borda Lenco nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 32 km od náměstí Plaza del Castillo a 33 km od radnice Pamplona. Na letiště Pamplona je to 37 km.

Casa Rural Lenco
Casa Rural Lenco

9,2 / 10 (182 hodnocení)

Casa Lenco se nachází na úpatí přírodní rezervace Monte de Alduide v Zilbeti. Tento venkovský dům nabízí zařízenou terasu s grilem, bezplatné Wi-Fi a působivý výhled na hory. Dům má dřevěné a kamenné prvky, rustikální ložnice a obývací pokoj s jídelnou, TV a DVD přehrávačem. V kuchyni je mikrovlnná trouba a sporák. K dispozici jsou ručníky, ložní prádlo a koupelna s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Okolní příroda hotelu Casa Lenco je ideální pro venkovní aktivity, jako je pěší turistika. Vodní nádrž Eugi a řada tradičních restaurací s nabídkou místní kuchyně jsou vzdálené 15 km. Francouzská hranice je 35 km daleko a do centra Pamplony dojedete za 40 minut.