Ubytování ve městě Zeberio

Město Zeberio se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zeberio nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zeberio

Estudios Ermitabarri
Estudios Ermitabarri

9,1 / 10 (219 hodnocení)

Estudios Ermitabari se nachází v obci Zeberio, 21 km od katedrály Santiago, a nabízí terasu, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi. Hotel stojí 22 km od divadla Arriaga, 22 km od vlakového nádraží Abando a stanice metra San Mamés. Výhled směřuje na hory. Všechny apartmány mají kabelovou TV s plochou obrazovkou, lednici, kávovar, bidet, toaletní potřeby zdarma a šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, fén a ložní prádlo. Penzion stojí 22 km od muzea výtvarného umění Bilbao a 23 km od stadionu San Mamés. Letiště Bilbao je vzdáleno 29 km.

Casa en el corazón de la montaña.
Casa en el corazón de la montaña.

Casa en el corazón de la montaña se nachází v Zeberiu, 16 km od divadla Arriaga, vlakového nádraží Abando a stanice metra San Mamés. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Casa en el corazón de la montaña stojí 16 km od muzea výtvarného umění Bilbao a 17 km od stadionu San Mamés. Na letiště Bilbao je to 23 km.