Ubytování ve městě Zaldierna

Město Zaldierna se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zaldierna nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zaldierna

Zaldierna al sol, aldea del siglo XVIII Ezcaray
Zaldierna al sol, aldea del siglo XVIII Ezcaray

9,4 / 10 (33 hodnocení)

Zaldierna al sol, aldea del siglo XVIII Ezcaray se nachází v obci Zaldierna a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 45 km od Mirandy de Ebro. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na řeku. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. K dispozici je gril a sluneční terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán je vzdálený 5 km od Ezcaray a 47 km od Laguardie. Na letiště Vitoria je to 85,2 km.

El Rincon De Zaldierna
El Rincon De Zaldierna

7,4 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování El Rincon De Zaldierna máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Rincon de Zaldierna se nachází v centru Sierra de la Demanda, pouhých 15 km od lyžařského střediska Val d'Ezcaray, a nabízí vytápěné apartmány s bezplatným Wi-Fi. V apartmánech se mohou ubytovat 4 osoby a jsou v nich 2 samostatné postele a 1 rozkládací pohovka. Mají posezení s TV s plochou obrazovkou a jídelním stolem. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, kávovarem a nádobím. Ubytování je vzdálené 150 metrů od baru a restaurace a 5 km od nejbližšího supermarketu. V okolí apartmánů se můžete věnovat pěší turistice nebo cyklistice podél řeky Oja. Do města Logroño dojedete autem za 1 hodinu.