Ubytování ve městě Zaldibia

Město Zaldibia se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zaldibia nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zaldibia

Casa Rural Lazkaoetxe
Casa Rural Lazkaoetxe

9 / 10 (21 hodnocení)

Tento zrekonstruovaný dům z 18. století se nachází uprostřed přírody v přírodním parku Aralar a nabízí výhled na hory. Casa Rural Lazkaoetxe nabízí pokoje a apartmán s topením. Lazkaoetxe má interiér ve venkovském stylu s odhalenými trámy, kamennými zdmi a dřevěným nábytkem. K dispozici je společná TV místnost s křesly a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Pokoje v Casa Rural Lazkaoetxe mají vlastní koupelnu se sprchou, šatní skříň a přístup do kuchyně. Tento okouzlující dům se nachází na rozsáhlém pozemku a má dětské hřiště a terasu se židlemi a stoly. Nejbližší město Zaldibia je vzdálené 5 minut jízdy. Centrum města Vitoria je vzdálené 76 km.

Alarpe Aterpetxea
Alarpe Aterpetxea

8,7 / 10 (89 hodnocení)

Alarpe Aterpetxea se nachází v Zaldibii, 40 km od lanovky Monte Igueldo, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a barem. Ubytování je vzdálené asi 41 km od soch Peine del Viento, 42 km od Monte Igueldo a 43 km od svatyně Arantzazu. Ubytování je vhodné pro alergiky a je vzdálené 41 km od promenády La Concha. Všechny pokoje mají sdílenou koupelnu se sprchou. Některé mají terasu a jiné poskytují výhled na hory. Hostel podává à la carte nebo americkou snídani. Alarpe Aterpetxea stojí 44 km od divadla Victoria Eugenia a ulice Calle Mayor. Na letiště San Sebastián je to 56 km.

Hotel Restaurante Zelaa
Hotel Restaurante Zelaa

8 / 10 (185 hodnocení)

Hotel Restaurante Zelaa se nachází uprostřed hor v baskickém městečku Zaldivia. Nabízí stylovou baskickou restauraci a moderní pokoje s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Zelaa má jednoduše a moderně zařízené pokoje s dřevěnými podlahami. Všechny jsou vybavené klimatizací, ústředním topením a psacím stolem. Do krásného města San Sebastián dojedete autem za pouhých 30 minut. Pamplona, místo konání býčího festivalu San Fermines, je 50 minut jízdy daleko.