Ubytování ve městě Zalamea de la Serena

Město Zalamea de la Serena se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Zalamea de la Serena nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zalamea de la Serena

Casa de pueblo Montenegro
Casa de pueblo Montenegro

9 / 10 (27 hodnocení)

Casa de pueblo Montenegro se nachází v obci Zalamea de la Serena v regionu Extremadura a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Casa de pueblo Montenegro nabízí také gril. Nabízí venkovní bazén, terasu a dětské hřiště. Na letiště Badajoz je to 135 km.

Hotel Trajano
Hotel Trajano

8,2 / 10 (84 hodnocení)

Hotel Trajano se nachází 3,5 km od města Zalamea de la Serena a nabízí terasu s fontánou, restauraci a nepřetržitě otevřenou recepci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Klimatizované pokoje mají dlážděné podlahy a odhalené cihlové zdi. Najdete v nich TV s plochou obrazovkou, telefon a vlastní koupelnu. Hotel Trajano provozuje restauraci, kde si můžete dát oběd nebo večeři a kde se podává tradiční místní kuchyně, nebo si dát drink v hotelovém baru. Na přepážce s turistickými informacemi vám poskytnou turistické informace o okolí. Don Benito je 30 minut jízdy daleko a Mérida je 88 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Hostal Calderon de la Barca
Hostal Calderon de la Barca

7,2 / 10 (149 hodnocení)

Hostal Calderon de la Barca se nachází v obci Zalamea de la Serena a nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Pokoje v Hostal Calderon de la Barca mají vlastní koupelnu a některé také balkon. Na letiště Badajoz je to 135 km.