Ubytování ve městě Yepes

Město Yepes se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Yepes nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Yepes

Hostal Restaurante El Rincón - Casa Marcos
Hostal Restaurante El Rincón - Casa Marcos

8,1 / 10 (133 hodnocení)

Hostal Restaurante El Rincón - Casa Marcos se nachází ve městě Yepes a nabízí restauraci připravující pokrmy kastilské kuchyně. Tento klimatizovaný penzion se nachází 20 minut jízdy od historického Toleda a nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny světlé pokoje mají TV a vlastní koupelnu s vanou. K dispozici jsou také ručníky a ložní prádlo. K dispozici je také bar a terasa. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Vlakové nádraží Castillejo je vzdálené 15 minut jízdy. Do Madridu dojedete za 40 minut.

Hostal Los Galgos
Hostal Los Galgos

7,5 / 10 (142 hodnocení)

Hostal Los Galgos se nachází ve městě Yepes a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené asi 38 km od vlakového nádraží v Toledu, 44 km od katedrály a 44 km od muzea Casa-Museo de El Greco. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hostal Los Galgos má pokoje s klimatizací a šatní skříní. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hostal Los Galgos stojí 45 km od Puerta del Sol Toledo a 16 km od Palacio Real de Aranjuez. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 73 km.

2 bedrooms appartement with enclosed garden at Yepes
2 bedrooms appartement with enclosed garden at Yepes

Apartmán se 2 ložnicemi a uzavřenou zahradou se nachází v obci Yepes, přibližně 39 km od vlakového nádraží Toledo, a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento apartmán se nachází 46 km od Puerta del Sol Toledo a 16 km od Palacio Real de Aranjuez. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Apartmán stojí 44 km od katedrály Toledo a 45 km od muzea Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 72 km.