Ubytování ve městě Xerta

Město Xerta se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Xerta nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Xerta

CAN SERRA
CAN SERRA

9,5 / 10 (66 hodnocení)

CAN SERRA nabízí ubytování s balkonem a výhledem na město, asi 37 km od přístavů Els. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. K dispozici je také vířivka. CAN SERRA má také dětské hřiště. Katedrála Tortosa je vzdálená 10 km. Letiště Reus je vzdáleno 92 km.

Hotel Casa Ceremines
Hotel Casa Ceremines

9,3 / 10 (407 hodnocení)

Hotel Restaurant Casa Ceremines se nachází v budově ze 16. století v Xertě, 15 minut jízdy od Tortosy. Nabízí venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a impozantní modernistickou vstupní halu. Prostorné klimatizované pokoje mají výhled do zahrady, na bazén nebo na hory. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Pokoje Superior mají posezení s pohovkou a lenoškou. Casa Ceremines podává snídaně formou bufetu. Můžete si ji vychutnat na pokoji nebo v půvabné restauraci. Hotel stojí 250 metrů od řeky Ebro a 40 minut jízdy od přírodní rezervace Ebro Delta. Do přírodní rezervace Dels Ports dojedete za 30 minut a do zábavního parku PortAventura za hodinu.

Casa de Xerta
Casa de Xerta

9 / 10 (81 hodnocení)

V ubytování Casa de Xerta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dům Casa de Xerta se nachází ve městě Xerta a nabízí střešní terasu, klimatizaci a topení. Přístavy Parc Natural Els jsou vzdálené 10 km a do Tortosy dojedete za 15 minut. Tento barevný 3podlažní hotel má 4 ložnice a 3 koupelny. Moderní obývací pokoj je zařízen v oranžové a tmavě hnědé barvě a zahrnuje TV s plochou obrazovkou a pohovku. V kuchyni je pračka, mikrovlnná trouba, kávovar a myčka nádobí. V Xertě najdete bary, restaurace a supermarkety. Do města Mora d'Ebre dojedete autem za 30 minut a na letiště Aeropuerto de Reus za hodinu. Delta del Casa de Xerta stojí 50 km od přírodní rezervace Ebro. Na místě je neplacené parkoviště.

Hotel Villa Retiro
Hotel Villa Retiro

8,9 / 10 (239 hodnocení)

V ubytování Hotel Villa Retiro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Villa Retiro se nachází ve velké zelené zahradě ve městě Xerta a nabízí venkovní bazén a bar u bazénu. Hotelová restaurace Villa Retiro je oceněná hvězdičkou Michelin. Prostorné klimatizované pokoje mají elegantní rustikální interiér s nábytkem z tmavého dřeva a stropními trámy. Všechny mají balkon s výhledem do zahrady, počítač, bezplatné Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou, minibar a trezor. Ve vlastní koupelně najdete ohřívač ručníků a bezplatné toaletní potřeby. Hotel Villa Retiro má vlastní lázně, které nabízejí masáže a kosmetické procedury. Bazén je vybaven hydromasážními tryskami a vodopádovými sprchami. Delta del Přírodní rezervace Ebro je vzdálená asi 50 minut jízdy. Na letiště Reus a do zábavního parku PortAventura dojedete autem za něco málo přes hodinu. Soukromé hotelové parkoviště mohou hosté využívat zdarma.

MASIA LA MOLINERA
MASIA LA MOLINERA

8,3 / 10 (3 hodnocení)

MASIA LA MOLINERA se nachází 38 km od přístavu Els a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 7 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. MASIA LA MOLINERA stojí 8,7 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 90 km.