Ubytování ve městě Vulpellac

Město Vulpellac se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vulpellac nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vulpellac

Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool
Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool

9,7 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool se nachází ve městě Vulpellac, 21 km od mořské rezervace Medes Islands, 31 km od vlakového nádraží Girona a 43 km od Dalího muzea. Tento prázdninový dům se nachází 31 km od mostu Pont de Pedra a 44 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Charming Holiday Home in Vulpellac with Shared Pool stojí 13 km od golfového hřiště Emporda a 16 km od golfového hřiště Playa de Pals. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km.

Joan La Bisbal
Joan La Bisbal

Joan La Bisbal se nachází ve městě Vulpellac, 25 km od mořské rezervace Medes Islands, 30 km od vlakového nádraží Girona a 43 km od Dalího muzea. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a restauraci. Vila má 4 ložnice a balkon s výhledem do zahrady. Tato vila má terasu s výhledem na bazén, kabelovou TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou a fénem. Na místě si lze pronajmout auto. Joan La Bisbal stojí 50 km od golfového hřiště Peralada a 15 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

FridaysFlats Beautiful House In Vulpellac
FridaysFlats Beautiful House In Vulpellac

FridaysFlats Beautiful House se nachází ve městě Vulpellac. Ubytování se nachází ve městě Vulpellac a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům stojí 43 km od Dalího muzea a 13 km od golfového hřiště Emporda. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům stojí 21 km od mořské rezervace Medes Islands a 31 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km.