Ubytování ve městě Viver

Město Viver se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Viver nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Viver

CASA FASOLA. Un remanso de paz.
CASA FASOLA. Un remanso de paz.

9,5 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování CASA FASOLA. Un remanso de paz. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA FASOLA se nachází ve městě Viver ve Valencii. Un remanso de paz. Pokoj s balkonem a výhledem na hory. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 74 km. Un remanso de paz ..

Apartamento Rural La Plaza Vieja
Apartamento Rural La Plaza Vieja

8,6 / 10 (91 hodnocení)

Apartment La Plaza Vieja nabízí ubytování ve Viveru, 49 km od Cheste a Castellón de la Plana. 39 km od Mora de Rubielos. Apartmán má posezení, kuchyň a vlastní koupelnu. Nechybí ani TV. Apartmán La Plaza Vieja je vzdálený 18 km od Montanejosu a 30 km od Rubielosu de Mora. Na letiště Valencia je to 49 km.