Ubytování ve městě Viveda

Město Viveda se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Viveda nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Viveda

CHALET BAJO CON JARDÍN, PATIO, CENADOR Y BARBACOA.
CHALET BAJO CON JARDÍN, PATIO, CENADOR Y BARBACOA.

9,4 / 10 (5 hodnocení)

CHALET BAJO CON JARDÍN, PATIO, CENADOR Y BARBACOA. Nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 27 km od Puerto Chico. 26 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Apartmán je vzdálený 27 km od festivalového paláce Santander a 28 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 23 km.

Posada La Fabula
Posada La Fabula

9,2 / 10 (304 hodnocení)

V ubytování Posada La Fabula máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada La Fabula se nachází ve Vivedě, 22 km od Santanderu a 4 km od Santillana del K dispozici je neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje jsou světlé a prostorné a mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Posada La Fabula poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Posada La Fabula nabízí zdarma občerstvení a snídaně k dispozici 24 hodin denně. Hosté mohou využívat sdílený lounge. K dispozici je nabíječka na elektromobily a soukromé parkoviště (parkování zdarma). Posada La Fabula stojí 6 km od Suances a 42 km od Isla. 20 km od letiště Santander.

Apartamentos La Regata
Apartamentos La Regata

8,7 / 10 (77 hodnocení)

Apartamentos La Regata nabízí rustikální apartmány 15 minut chůze od jeskyní Altamira. Všechny apartmány jsou situovány v zahradě s grilem a mají zařízenou verandu. Každý vytápěný apartmán má obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také pračka a vlastní koupelna se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Na místě je neplacené parkoviště a přepážka s turistickými informacemi. Pláž Suances je vzdálená 10 km a do Santanderu dojedete za 30 minut.

Posada Las Tres Mentiras de Santillana del Mar
Posada Las Tres Mentiras de Santillana del Mar

8,3 / 10 (345 hodnocení)

Posada Las Tres Mentiras se nachází v tradičním kantabrijském domě a nabízí bezplatné Wi-Fi a pokoje s TV s plochou obrazovkou. Nachází se kousek od Vivedy a má výhled na krajinu Santillana del Mar. Hotel Tres Mentiras je zařízený ve světlém venkovském stylu a má dlážděné podlahy a trámové stropy.Všechny moderní pokoje mají vlastní koupelnu, lednici a DVD přehrávač. Hosté si mohou vychutnat pestrou domácí snídani v jídelně hotelu Posada nebo na atraktivní terase s výhledem na okolní kopce. K dispozici je také gril a salonek s krbem. Tres Mentiras stojí pouhých 5 km od Torrelavega, Santillana del Mar a pláží Tagle a Suances. Snadno se odtud dostanete na dálnici E70 Cantábrico, která vás za 25 minut doveze do Santanderu.

Hotel Cueli
Hotel Cueli

7,7 / 10 (360 hodnocení)

Tento rodinný hotel se nachází ve městě Viveda, pouhých 10 minut jízdy od letoviska Santillana del Mar. Má architekturu v horském stylu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Ve všech najdete hudební systém a vlastní koupelnu s fénem a vanou. Hotelová restaurace podává typickou kantabrijskou kuchyni, včetně místních ryb, dušeného masa a domácích dezertů. K dispozici je také kavárna, kde si můžete vychutnat tapas nebo burger na půvabné terase. Hotel stojí 3,5 km od křižovatky mezi Cantábricem a dálnicí Meseta. Pobřežní město Suances s písečnými plážemi je vzdálené asi 20 minut jízdy autem a Santander 30 km.