Ubytování ve městě Vinyols i els Arcs

Město Vinyols i els Arcs se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vinyols i els Arcs nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vinyols i els Arcs

Ca la Victòria
Ca la Victòria

9,7 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Ca la Victòria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca la Victòria se nachází asi 18 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a moře a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, německy, anglicky a španělsky. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům stojí 18 km od zábavního parku Ferrari Land a 24 km od přístavu Tarragona. Ca la Victòria stojí 13 km od letiště Reus a poskytuje bezplatnou dopravu na letiště.

Masia Castellvi
Masia Castellvi

9,3 / 10 (188 hodnocení)

V ubytování Masia Castellvi máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia Castellvi se nachází ve městě Vinyols a nabízí výhled na hory. i els Arcs nabízí ubytování, bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Masia Castellvi podává každé ráno snídani formou bufetu a kontinentální snídani. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Masia Castellvi stojí 11 km od zábavního parku PortAventura a 12 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 14 km.