Ubytování ve městě Viniegra de Abajo

Město Viniegra de Abajo se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Viniegra de Abajo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Viniegra de Abajo

Casa Montero
Casa Montero

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Montero se nachází v obci Viniegra de Abajo a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 82 km.

Hotel La Venta de Goyo
Hotel La Venta de Goyo

8,1 / 10 (105 hodnocení)

Hotel La Venta de Goyo se nachází v obci Viniegra de Abajo a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také bar. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hotel La Venta de Goyo podává à la carte nebo kontinentální snídani. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, kanoistice a cyklistice. K dispozici je žehlička, žehlicí prkno, business centrum a nepřetržitě otevřená recepce. Hotel La Venta de Goyo stojí 48 km od města Rioja Alta. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 79 km.