Ubytování ve městě Villavieja del Lozoya

Město Villavieja del Lozoya se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villavieja del Lozoya nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villavieja del Lozoya

Bellavieja
Bellavieja

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Bellavieja se nachází v obci Villavieja del Lozoya, 39 km od kláštera Santa Maria de El Paular, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a dalším aktivitám. Apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 67 km.

Posada del tiempo
Posada del tiempo

9,3 / 10 (239 hodnocení)

Posada del tiempo se nachází v obci Villavieja del Lozoya, 39 km od kláštera Santa Maria de El Paular, a nabízí sdílený lounge, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion nabízí rodinné pokoje. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Všechny pokoje mají minibar. Posada del tiempo podává kontinentální snídani. Mezi oblíbené aktivity v okolí Villavieja del Lozoya patří lyžování a cyklistika. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 67 km.

Casita con encanto y tranquilidad Valle rio Lozoya
Casita con encanto y tranquilidad Valle rio Lozoya

9 / 10 (7 hodnocení)

Casita con encanto y tranidad Valle rio Lozoya se nachází v obci Villavieja del Lozoya, 39 km od kláštera Santa Maria de El Paular. Chata má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 67 km.

Tu Casa Ecuestre
Tu Casa Ecuestre

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Tu Casa Ecuestre nabízí ubytování v obci Villavieja del Lozoya, 39 km od kláštera Santa Maria de El Paular. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 67 km.