Ubytování ve městě Villaviciosa

Město Villaviciosa se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villaviciosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villaviciosa

El Gavilán
El Gavilán

9,7 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování El Gavilán máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Gavilán se nachází v obci Villaviciosa a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán má balkon a výhled na hory. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také vířivka. El Gavilán nabízí také gril. Ubytování je vzdálené 25 km od města Torreón de los Guzmanes a provinční rady Avila. Letiště Salamanca je vzdáleno 110 km.

Apartamentos Turísticos Matagacha
Apartamentos Turísticos Matagacha

9,4 / 10 (169 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Turísticos Matagacha máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rurales Matagacha se nachází v přírodním prostředí ve Villaviciose, 25 km od Avily.Nabízí rustikální apartmány s vlastní verandou a výhledem na pohoří Sierra de La Paramera. Matagacha má krásný výhled na okolní stromy a personál vám poskytne turistické informace, abyste mohli prozkoumat okolí. K dispozici je přírodní rybník a gril. Každý vytápěný apartmán má dřevěné stěny a francouzská okna. Mají obývací pokoj s TV a krbem, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s fénem. Na dálnici N-502 dojedete autem za 5 minut. Na místě je neplacené parkoviště.