Ubytování ve městě Villaturiel

Město Villaturiel se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villaturiel nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villaturiel

Casa Rural Los Lláganos
Casa Rural Los Lláganos

9,4 / 10 (33 hodnocení)

Prázdninový dům Casa Rural Los Lláganos se nachází ve Villaturielu, 20 minut jízdy od Leónu. K dispozici je stolní fotbal, stolní tenis, bezplatné Wi-Fi a počítač. Dům je vytápěný a má 4 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí, 2 jednolůžkové pokoje a 2 koupelny s fénem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. K dispozici je obývací pokoj s TV a kuchyň s jídelním koutem, sklokeramickou varnou deskou, myčkou nádobí a pračkou. Villaturiel má bar a dětské hřiště. Personál vám poskytne turistické informace. Dům má také garáž.

El pajar de Miro
El pajar de Miro

9,4 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování El pajar de Miro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El pajar de Miro se nachází v obci Villaturiel, pouhých 14 km od katedrály Leon, a nabízí ubytování se zahradou, společným lounge, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1930, 14 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. Na místě je dětské hřiště. El pajar de Miro zajišťuje službu půjčení auta. Palacio del Conde Luna a FGULEM jsou vzdálené 13 km. Letiště León je ve vzdálenosti 24 km.

La Cuquina
La Cuquina

9 / 10 (8 hodnocení)

La Cuquina se nachází ve Villaturielu, 14 km od katedrály Leon, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště na místě a další je v centru města Leon City v petici. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Hosté mohou využívat vířivku. La Cuquina má také dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 14 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Na letiště León je to 18,9 km.