Ubytování ve městě Villatoya

Město Villatoya se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villatoya nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villatoya

Casa de las Balsillas
Casa de las Balsillas

9,2 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa de las Balsillas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de las Balsillas se nachází přibližně 36 km od historické čtvrti Villa a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne informace. Casa de las Balsillas nabízí také termální koupel. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat rybaření. Na letiště Albacete je to 79 km.

Cabañas Valle del Cabriel
Cabañas Valle del Cabriel

8,5 / 10 (130 hodnocení)

Cabañas Valle del Cabriel se nachází v obci Villatoya a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na hory, zahradou s venkovním bazénem a vstupem do krytého bazénu a sauny. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV a vlastní koupelnu se sprchou. Všechny apartmány mají terasu s výhledem do zahrady. Ve venkovském domě najdete lázeňské a wellness centrum s hammamem. Hosté Cabañas Valle del Cabriel si mohou zahrát kulečník nebo se v okolí věnovat pěší turistice. Vila stojí 33 km od historické čtvrti. Letiště Albacete je vzdáleno 78 km.

Hotel Balneario de la Concepción
Hotel Balneario de la Concepción

7,8 / 10 (524 hodnocení)

Tento lázeňský hotel se nachází 5 minut jízdy od obce Villatoya a nabízí velký krytý termální bazén, saunu, posilovnu a venkovní bazén. Nabízí výhled na hory a kino. Klimatizované pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také topení a vlastní koupelna s fénem. V restauraci hotelu Balneario Baños de la Concepción se podává snídaně formou bufetu. K dispozici je také bezlepkové menu. K dispozici jsou masáže a různé lázeňské procedury. Hotel nabízí službu praní prádla a úschovu zavazadel. K dispozici jsou také turistické informace.