Ubytování ve městě Villatoro

Město Villatoro se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villatoro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villatoro

La plaza
La plaza

9,7 / 10 (4 hodnocení)

La plaza se nachází asi 38 km od Torreón de los Guzmanes a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled na řeku a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. La plaza nabízí půjčovnu lyžařského vybavení a prodej skipasů. V okolí se můžete věnovat lyžování. Ubytování je vzdálené 38 km od okresní rady Avila a kláštera sv. Terezy. Na letiště Salamanca je to 123 km.

Hotel Torre Mayorazgo
Hotel Torre Mayorazgo

9 / 10 (161 hodnocení)

Torre Mayorazgo Hotel se nachází v bývalém zámku ze 14. století a nabízí sezónní venkovní bazén a nádherný výhled na přírodní oblast Sierra de la Paramera y Serrota. Restaurace nabízí místní kuchyni. Personál vám poskytne informace o široké škále outdoorových aktivit v okolí, včetně pěší turistiky, cyklistiky, rybaření, paraglidingu a jízdy na koni. Do Ávily je to 35 km. Do měst Salamanca a Segovia dojedete autem asi za 75 minut. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.