Ubytování ve městě Villastose

Město Villastose se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villastose nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villastose

O Cabanel Albergue-Bar
O Cabanel Albergue-Bar

9,4 / 10 (190 hodnocení)

O Cabanel Albergue-Bar se nachází v obci Villastose, 24 km od vodopádu Ezaro. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Nabízí sdílenou kuchyň, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na město. Všechny pokoje mají klimatizaci, lednici, sporák, kávovar, sprchu, fén a šatní skříň. Hostel poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. O Cabanel Albergue-Bar podává každé ráno kontinentální snídani. K dispozici je také gril. Hosté O Cabanel Albergue-Bar se mohou v obci Villastose a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Na letiště Santiago de Compostela je to 79 km.

Casa Lola
Casa Lola

9,1 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa Lola máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Lola se nachází v obci Villastose a nabízí ubytování s kuchyní a výhledem na hory. Apartmán má sporák, mikrovlnnou troubu, kávovar, lednici a rychlovarnou konvici. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Venkovský dům stojí 18 km od Finisterre a 37 km od Noyi. Na letiště Santiago de Compostela je to 62 km.