Ubytování ve městě Villarta de San Juan

Město Villarta de San Juan se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villarta de San Juan nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villarta de San Juan

La Casa de la Abuela
La Casa de la Abuela

9,2 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování La Casa de la Abuela máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa de la Abuela se nachází v obci Villarta de San Juan a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 159 km.

Casa rural La Golondrina
Casa rural La Golondrina

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa rural La Golondrina se nachází v obci Villarta de San Juan a nabízí sdílený lounge, terasu a gril. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Venkovský dům je vybavený kabelovou TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. Personál na nepřetržitě otevřené recepci vám ochotně poradí. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 160 km.