Ubytování ve městě Villarrubia de Santiago

Město Villarrubia de Santiago se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villarrubia de Santiago nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villarrubia de Santiago

Casa Rural La Posada Del Frances
Casa Rural La Posada Del Frances

8,2 / 10 (71 hodnocení)

Casa Rural La Posada Del Frances se nachází ve Vallarrubia De Santiago a nabízí bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Na letiště Madrid-Barajas je to 90 km. Dům má kuchyň s mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a kávovarem a jídelní kout s krbem. V koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby, ručníky a ložní prádlo. K dispozici je klimatizace a topení. V okolí je k dispozici neplacené veřejné parkoviště. Casa Rural La Posada Del Frances se nachází 45 minut jízdy od Madridu a 25 km od přírodní rezervace El Regajal-Mar de Ontígola. Vezměte prosím na vědomí, že pokoje se nacházejí ve 2. patře a jsou přístupné po normálních schodech. Soukromé pokoje nejsou zvukotěsné, obývací pokoj je sdílený.

Habitacion Silva Souza
Habitacion Silva Souza

Habitacion sin cuarto se nachází v Santiagu, 32 km od náměstí Plaza Mayor Chinchon a kostela Asuncion, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. Apartmán je vzdálený 33 km od hradu Chinchon a paláce Palacio Real de Aranjuez. Habitacion sin cuarto leží 94 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.