Ubytování ve městě Villarrubia de los Ojos

Město Villarrubia de los Ojos se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villarrubia de los Ojos nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villarrubia de los Ojos

LA CASA DE ELENA
LA CASA DE ELENA

10 / 10 (6 hodnocení)

LA CASA DE ELENA se nachází v obci Villarrubia de los Ojos, 48 km od Puerta de Toledo a Palacio de la Diputación, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí výhled na bazén a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 49 km od katedrály Santa María del Prado a 50 km od náměstí Plaza Mayor Ciudad Real. Letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je vzdálené 167 km.

Casa Rural Entreolivos
Casa Rural Entreolivos

9,7 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Entreolivos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Entreolivos se nachází v obci Villarrubia de los Ojos a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 162 km.

El Mirador de la Mancha
El Mirador de la Mancha

8,8 / 10 (10 hodnocení)

Tato nemovitost se nachází na okraji obce Villarrubia de los Ojos, 7 km od přírodní rezervace Tablas de Daimiel. Nachází se v pohoří Sierra Calderina a nabízí rustikální chaty a chaty na stromech. Mirador de la Mancha má vytápěné dřevěné chaty s výhledem na hory. Mají obývací prostor s pohovkou, kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu. Některé mají krb a chatky Tree House jsou zasazené do olivovníků. Mirador de la Mancha má restauraci, která je otevřena od úterý do neděle a nabízí regionální a mezinárodní jídla připravovaná na grilu nebo v peci na dřevo.K dispozici je také bar, gril a bezplatná kyvadlová doprava do centra města Villarrubia. Ubytování má sezónní venkovní bazén a má ideální polohu pro objevování okolních turistických a cyklistických tras. Nachází se 45 km od Ciudad Real a 1 hodinu 40 minut jízdy od Madridu.

Hostal Jijones
Hostal Jijones

8,6 / 10 (249 hodnocení)

Hostal Jijones se nachází v obci Villarrubia de los Ojos, 12 km od národního parku Las Tablas de Daimiel. Volný K dispozici je Wi-Fi. Pokoje mají TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a posezení s psacím stolem. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a vanu nebo sprchu. Ložní prádlo a ručníky jsou k dispozici a fén a žehlička s žehlicím prknem jsou k dispozici na recepci na vyžádání. K dispozici je také sdílený lounge, turistické informace a úschovna zavazadel. V okruhu 500 metrů od penzionu najdete řadu restaurací a obchodů. Muzeum San Isidro je vzdálené 5 minut chůze a do města Ciudad Real dojedete autem za necelou hodinu. Soukromé parkoviště je k dispozici za příplatek.