Ubytování ve městě Villarino de Sanabria

Město Villarino de Sanabria se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villarino de Sanabria nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villarino de Sanabria

Alojamientos Marel Sanabria
Alojamientos Marel Sanabria

9,2 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Marel Sanabria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Samostatně stojící prázdninový dům Chale En Villarino De Sanabria se nachází v obci Villarino de Sanabria a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu s výhledem na hory. Ponferrada leží 48 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu se sprchou a obývací pokoj s jídelnou, krbem a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a pračkou. Chale En Villarino De Sanabria má také zahradu s grilem. Ložní prádlo a ručníky jsou zahrnuty v ceně a úklid se provádí jednou týdně. Chale En Villarino De Sanabria stojí 36 km od Bragança a 7 km od Puebla de Sanabria.

La Era De Sanabria
La Era De Sanabria

8,9 / 10 (19 hodnocení)

La Era De Sanabria se nachází v obci Villarino de Sanabria v Kastilii a Leonu a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má terasu a restauraci. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou a lednicí. K dispozici je také venkovní trouba na dřevo. Hosté, kteří chtějí cestovat lehce, mohou za příplatek využít ručníky. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 50 km od města Bragança a 9 km od města Puebla de Sanabria.