Ubytování ve městě Villares de Órbigo

Město Villares de Órbigo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villares de Órbigo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villares de Órbigo

Albergue El Encanto
Albergue El Encanto

9,6 / 10 (356 hodnocení)

Albergue El Encanto se nachází v budově z roku 2018 v obci Villares de Órbigo a nabízí zahradu a pokoje s bezplatným Wi-Fi. K dispozici je sdílená kuchyň a terasa. Personál turistických informací vám poskytne informace o okolí. Pokoje v hostelu mají terasu. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří rybaření. Albergue El Encanto stojí 34 km od Leónu a 14 km od Astorga.

Albergue Villares de Orbigo - Sólo para Peregrinos
Albergue Villares de Orbigo - Sólo para Peregrinos

9,5 / 10 (188 hodnocení)

Albergue Villares de Orbigo - Sólo para Peregrinos se nachází v obci Villares de Órbigo a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. Ke klášteru San Marcos je to 39 km. Ubytování je nekuřácké a stojí 40 km od kostela San Isidoro. Všechny pokoje v hostelu mají terasu. Albergue Villares de Orbigo - Sólo para Peregrinos podává každé ráno kontinentální snídani. Ve Villares de Órbigo a okolí se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Albergue Villares de Orbigo - Sólo para Peregrinos stojí 43 km od katedrály Leon a 39 km od paláce Palacio del Conde Luna. Na letiště León je to 33 km.