Ubytování ve městě Villar

Město Villar se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar

Casa Rural de alquiler integro La Cantina de Villarmayor-Asturias
Casa Rural de alquiler integro La Cantina de Villarmayor-Asturias

10 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural de alquiler integro La Cantina de Villarmayor-Asturias Villarmayor se nachází ve městě Villarmayor. Ubytování má balkon a terasu. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a sporákem. Koupelny jsou sdílené a vybavené vanou nebo sprchou a fénem. Ze všech pokojů se otevírá výhled na hory a do zahrady. Casa Rural de alquiler integro La Cantina de Villarmayor-Asturias Villarmayor má zahradu, gril a terasu. K dispozici je také donáška potravin, turistické informace a dětské hřiště. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma. Tento venkovský dům se nachází 80 km od letiště Asturias.

Casa Remedios
Casa Remedios

9,9 / 10 (12 hodnocení)

Casa Remedios se nachází ve Villarquille v Asturii a nabízí zahradu. Apartmán s bezplatným Wi-Fi, pokojovou službou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na letiště Asturias je to 135 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural La Cuesta
Casa Rural La Cuesta

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Prázdninový dům Casa Rural La Cuesta se nachází v obci Villarmil a nabízí zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice s manželskou postelí, 2 koupelny a obývací pokoj s krbem. K dispozici je také dobře vybavená kuchyň s varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou, toustovačem, mixérem, kávovarem a nádobím. K dispozici je také jídelní kout a zahrada s grilem. Casa Rural La Cuesta stojí 31 km od Gijónu a 8 km od Ovieda. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně golfu, jízdy na koni a cyklistiky. Na letiště Asturias je to 25 km.

Casa Narzana
Casa Narzana

9,5 / 10 (24 hodnocení)

Casa Narzana je venkovský dům se sezónním venkovním bazénem, který se nachází v obci Villar, mezi horami a mořem. 16 km od Gijónu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pokoje mají výhled do zahrady, TV s plochou obrazovkou, parkety a topení. K dispozici je také sdílený lounge. Ve společné zahradě je k dispozici gril a na místě si můžete zahrát stolní tenis. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a pěší turistika. Casa Narzana stojí 23 km od Ovieda a 36 km od Cangas de Onís. Na letiště Asturias je to 41 km.

El Faro Unkempt - Tazones
El Faro Unkempt - Tazones

9,4 / 10 (86 hodnocení)

El Faro Unkempt - Tazones se nachází v obci Villar, 700 metrů od Platja de Tazones a 23 km od Asociace asturských podnikatelů. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na moře. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 24 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación a kampusu University of Oviedo - Gijon. Na letiště Asturias je to 66 km.

Casa el nene
Casa el nene

9,3 / 10 (23 hodnocení)

Casa el nene se nachází asi 39 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na řeku. Tento venkovský dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 25 km od muzea Sidra a 28 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 90 km.

Raitana
Raitana

8,9 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Raitana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Raitana se nachází v obci Villar, 22 km od Asociace asturijských podnikatelů a 23 km od nákupního centra LABoral Centro de Arte y Creación Industrial. Nabízí výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 23 km od kampusu University of Oviedo - Gijon a 25 km od obchodní komory Gijón. Letiště Asturias leží 64 km daleko.

Apartamentos y Casas de Aldea La Pornacal
Apartamentos y Casas de Aldea La Pornacal

8,8 / 10 (125 hodnocení)

V ubytování Apartamentos y Casas de Aldea La Pornacal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel La Pornacal se nachází v centru přírodní rezervace Somiedo v malé asturijské vesnici Villar de Vildas a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci s asturijskými pokrmy a bar. Všechny pokoje jsou vytápěné a mají výhled na hory. K dispozici je také TV a posezení s malou pohovkou. Přírodní rezervace Somiedo je zvláštní chráněnou oblastí pro ptáky. Od penzionu vedou různé turistické trasy. Město Oviedo je vzdálené 75 km a letiště Asturias v Castrillónu 60 km.

Apartamentos Torre Villar
Apartamentos Torre Villar

8,7 / 10 (45 hodnocení)

Apartamentos Torre Villar se nachází ve Villar de Vildas a nabízí výhled na hory, zahradu, terasu a bar. Wi-Fi je dostupné zdarma. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Na letiště Asturias je to 72 km.

Hotel Rural La Corte
Hotel Rural La Corte

8,5 / 10 (236 hodnocení)

Hotel Rural La Corte se nachází ve zrekonstruovaném statku z 19. století v jižní Asturii, pouhých 12 km od dálnice AS-227 v přírodní rezervaci Somiedo, a nabízí restauraci. Všechny atraktivní pokoje mají TV s plochou obrazovkou, telefon, dřevěné podlahy a vlastní koupelnu. Tento venkovský hotel nabízí také sdílený lounge s krbem a bezplatné Wi-Fi. Hosté mohou relaxovat v baru. Hotel Rural La Corte se nachází v údolí Pigüeña, hodinu chůze od města Brana Pornacal.

Apartamentos Villar
Apartamentos Villar

8,5 / 10 (67 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Villar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Villar se nachází ve Villaru v Asturii, 49 km od náměstí Plaza de España. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na moře, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamentos Villar stojí 19 km od muzea Jurásico de Asturias a 26 km od Asociace asturijských podnikatelů. Na letiště Asturias je to 68 km.

Amazing home in Villarmayor with WiFi and 3 Bedrooms
Amazing home in Villarmayor with WiFi and 3 Bedrooms

Amazing home in Villarmayor with WiFi and 3 Bedrooms se nachází v obci Villarmayor. Tento prázdninový dům má zahradu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV a plně vybavenou kuchyň se sporákem, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Na letiště Asturias je to 141 km.