Ubytování ve městě Villar de los Barrios

Město Villar de los Barrios se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de los Barrios nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de los Barrios

Casona Las Burillas
Casona Las Burillas

9,5 / 10 (41 hodnocení)

Casona Las Burillas se nachází v obci Villar de los Barrios a nabízí soukromý bazén. Nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. V okolí se lze věnovat cyklistice. Casona Las Burillas zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 30 km od římských dolů Las Médulas a 6,2 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 112 km.

Casa Rural Pico del Lugar
Casa Rural Pico del Lugar

9 / 10 (21 hodnocení)

Casa Rural Pico del Lugar se nachází asi 30 km od římských dolů Las Médulas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural Pico del Lugar stojí 6,4 km od hradu Ponferrada a 29 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 112 km.