Ubytování ve městě Villanueva

Město Villanueva se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva

La Posada de Maria
La Posada de Maria

9,3 / 10 (125 hodnocení)

La Posada de María se nachází ve zrekonstruované budově z 18. století v malé vesnici Villanueva de la Peña, 40 km od Santanderu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Pokoje v La Posada de María jsou zařízené v rustikálním stylu a mají odhalené kamenné zdi a dřevěné trámy. Všechny mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a fénem. Některé pokoje mají balkon s panoramatickým výhledem. Každé ráno se podává snídaně a v létě se podává na zařízené společné terase. V 5 minut chůze vzdáleném centru města najdete řadu restaurací, barů a supermarketů. Na místě je také společenská místnost s TV a herna. La Posada de María se nachází u řeky Saja a v okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit, ať už v létě nebo v zimě. Santillana del Mar a Comillas jsou vzdálené 15 km. Wi-Fi je dostupné zdarma.

POSADA RURAL SIERRA de IBIO
POSADA RURAL SIERRA de IBIO

9,3 / 10 (26 hodnocení)

POSADA RURAL SIERRA de IBIO se nachází 43 km od přístavu Santander a nabízí ubytování, restauraci, zahradu, terasu a bar. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. V okolí se lze věnovat pěší turistice. POSADA RURAL SIERRA de IBIO stojí 44 km od Puerto Chica a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 40 km.

Vibrant holiday home in Villanueva with terrace
Vibrant holiday home in Villanueva with terrace

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Vibrant holiday home in Villanueva with terrace se nachází v obci Villanueva, 14 km od přístavu Santander a 15 km od Puerto Chico. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nachází se 15 km od festivalového paláce Santander a nabízí společnou kuchyň. Prázdninový dům má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Vibrant holiday home in Villanueva with terrace stojí 18 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Na letiště Santander je to 10 km.

Habitaciones Dobles en Casa
Habitaciones Dobles en Casa

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Habitaciones Dobles en Casa se nachází asi 14 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Toto ubytování v soukromí je vzdálené 15 km od Puerto Chico a 15 km od festivalového paláce Santander. Toto ubytování v soukromí zahrnuje 3 ložnice, obývací pokoj a 1 koupelnu s fénem a bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování je vzdálené 18 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Habitaciones Dobles en Casa stojí 10 km od letiště Santander.

Casa con gran jardín y piscina en Cabarceno
Casa con gran jardín y piscina en Cabarceno

8,4 / 10 (11 hodnocení)

Nachází se ve Villanueva, Casa con gran jardín y piscina cs Cabarceno nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem do zahrady. Nachází se 15 km od přístavu Santander a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 16 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 11 km.

Posada Santa Eulalia
Posada Santa Eulalia

8,3 / 10 (84 hodnocení)

Posada Santa Eulalia se nachází v obci Villanueva de la Peña, 5 minut jízdy od dálnice A8. Jedná se o okouzlující koloniální dům uprostřed zahrad o rozloze 500 m2. Za 30 minut dojedete k jeskyním Cuevas El Soplao a přírodní rezervaci Cabárceno NNature Reserve. Posada Santa Eulalia má atraktivní pokoje s výhledem do zahrady, klasickým zařízením, trámovými stropy a vyřezávaným dřevěným nábytkem. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, topení a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také apartmán s kuchyní a obývacím pokojem. Santa Eulalia má také společné lounge a terasu s grilem. K dispozici je také dětské hřiště. Okolí je ideální pro pěší turistiku. Na pláže Suances, Comillas a Cobreces dojedete autem za 25 minut.

Casona Dos Lagos
Casona Dos Lagos

8,1 / 10 (394 hodnocení)

V ubytování Casona Dos Lagos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento kamenný venkovský dům se nachází uprostřed zelených zahrad s jezery ve Villanueva de Villaescusa a nabízí bar, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vytápěné pokoje mají TV a balkon. Každý má vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je také sdílený lounge a terasa. Ve společném obývacím pokoji je TV, komín a malá knihovna. Na letiště Santander dojedete za 10 minut a do centra města za 15 minut. Santander nabízí širokou škálu obchodů, restaurací a pláže. Přírodní rezervace Cabarceno je vzdálená 1,5 km.

Paseo del Saja I y II
Paseo del Saja I y II

8 / 10 (55 hodnocení)

Villanueva de la Peña, 40 km od přístavu Santander a 41 km od Puerto Chico, Paseo del Saja. Já... II nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na bazén. Apartmány mají výhled do zahrady, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté mohou využívat krytý bazén. Paseo del Saja stojí 41 km od festivalového paláce Santander. I y II se nachází 42 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 37 km.

Casa Rural Ángela 1
Casa Rural Ángela 1

6 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Ángela 1 se nachází 41 km od přístavu Santander a 42 km od Puerto Chico. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Tato chata se nachází 43 km od Campo Municipal de Golf Matalenas a 45 km od paláce La Magdalena. Chata má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 42 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 37 km.

La casita de susa en mazcuerras
La casita de susa en mazcuerras

5,5 / 10 (2 hodnocení)

La casita de susa en mazcuerras se nachází v obci Villanueva de la Peña, 43 km od přístavu Santander, 44 km od Puerto Chico a 44 km od festivalového paláce Santander. K dispozici je také balkon. Chata má 3 ložnice, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 44 km od kasina El Sardinero a 45 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Letiště Santander je ve vzdálenosti 40 km.

Casa de Manuel Periedo
Casa de Manuel Periedo

Casa de Manuel Periedo se nachází v obci Villanueva de la Peña, 40 km od přístavu Santander, 42 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander, a nabízí zahradu a bar. Tato chata se nachází 44 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Chata má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 42 km od kasina El Sardinero a 43 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Na letiště Santander je to 37 km.