Ubytování ve městě Villanueva del Rey Córdoba

Město Villanueva del Rey Córdoba se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva del Rey Córdoba nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva del Rey Córdoba

Hotel Rural Las Monteras
Hotel Rural Las Monteras

8,4 / 10 (317 hodnocení)

Hotel Rural Las Monteras se nachází v obci Villanueva del Rey a nabízí působivý výhled na pohoří Sierra Morena, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé pokoje mají vlastní koupelnu s masážní vanou, jiné mají bezplatné toaletní potřeby a fén. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci po náročném dni. Z některých pokojů se otevírá výhled na hory, bazén nebo do zahrady. K dispozici je také sdílený lounge. Dětské motokáry jsou k dispozici na vyžádání a podle dostupnosti. Hotel se nachází 40 minut jízdy od Córdoby a nabízí zázemí pro vodní sporty a půjčovnu kol. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni, cyklistiky a rybaření. Hotel Rural Las Monteras stojí 45 km od Posadasu a 50 km od San Nicolás del Puerto.

Hostal La Laguna
Hostal La Laguna

7,6 / 10 (382 hodnocení)

Hostal La Laguna se nachází ve Villanueva del Rey Córdoba a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Penzion nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Hostal La Laguna poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou a v některých případech také s balkonem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hostal La Laguna podává à la carte nebo kontinentální snídani. Na letiště Sevilla je to 185 km.

Awesome home in Villanueva del Rey with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Awesome home in Villanueva del Rey with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool

7 / 10 (1 hodnocení)

Úžasný dům ve Villanueva del Rey se 4 ložnicemi a venkovním bazénem se nachází ve Villanueva del Rey Córdoba. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na sevillské letiště je to odsud 194 km daleko.

Awesome home in Villanueva del Rey with WiFi, 5 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Awesome home in Villanueva del Rey with WiFi, 5 Bedrooms and Outdoor swimming pool

Amazing home in Villanueva del Rey se nachází v obci Villanueva del Rey Córdoba a nabízí Wi-Fi, 5 ložnic a venkovní bazén. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Nechybí ani TV. 187 km od sevillského letiště.

El retiro
El retiro

El retiro se nachází v obci Villanueva del Rey Córdoba a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je také soukromý bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má terasu, 5 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál recepce vám poskytne informace o okolí. Letiště Sevilla je vzdáleno 187 km.