Ubytování ve městě Villanueva de San Mancio

Město Villanueva de San Mancio se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva de San Mancio nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva de San Mancio

La Casa del Corro
La Casa del Corro

9,7 / 10 (3 hodnocení)

La Casa del Corro se nachází ve Villanueva de San Mancio a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Prázdninový dům je vzdálený 47 km od vlakového nádraží Valladolid a 49 km od katedrály Palencia. La Casa del Corro stojí 32 km od letiště Valladolid a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

La Posada Del Canal
La Posada Del Canal

9,3 / 10 (115 hodnocení)

V ubytování La Posada Del Canal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Posada Del Canal se nachází v obci Villanueva de San Mancio a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 5hvězdičkový hotel má bar. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. La Posada Del Canal podává kontinentální snídani. V tomto 5hvězdičkovém hotelu si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. Ubytování je vzdálené 46 km od vlakového nádraží Valladolid a 49 km od katedrály Palencia. Letiště Valladolid je vzdáleno 31 km.