Ubytování ve městě Villanueva de la Jara

Město Villanueva de la Jara se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villanueva de la Jara nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanueva de la Jara

Casa del Rio
Casa del Rio

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Nachází se ve Villanueva de la Jara, asi 1 hodinu jízdy od historického města CuencaCasa del Rio nabízí 2 venkovské domy se 6 ložnicemi, terasou a grilem. Dům má velkou plně vybavenou kuchyň a 2 obývací pokoje s krbem. V okruhu 1 km najdete supermarket, obchody a restaurace. K dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Penzion stojí 20 minut jízdy od východní dálnice A3, která spojuje Valencii s Madridem.

Pensión Santa Teresa
Pensión Santa Teresa

9,3 / 10 (377 hodnocení)

Pensión Santa Teresa se nachází v obci Villanueva de la Jara a nabízí zahradu, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. Pokoje mají šatní skříň. Pokoje v Pensión Santa Teresa mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Pensión Santa Teresa má také vířivku. Na letiště Albacete je to 76 km.