Ubytování ve městě Villamediana de Iregua

Město Villamediana de Iregua se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villamediana de Iregua nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villamediana de Iregua

Apartamento Villamediana Suite
Apartamento Villamediana Suite

9,4 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Apartamento Villamediana Suite máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Villamediana Suite nabízí ubytování s výhledem na město v obci Villamediana de Iregua, 5,4 km od vlakového nádraží Logrono a 5,6 km od Mezinárodní univerzity La Rioja. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 5,7 km od univerzity La Rioja a 6,7 km od muzea La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 17 km.

Apartamentos Matraca
Apartamentos Matraca

8,2 / 10 (18 hodnocení)

Apartamentos Matraca se nachází v obci Villamediana de Iregua, 5,5 km od vlakového nádraží Logrono a 5,7 km od Mezinárodní univerzity La Rioja. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s grilem a výhledem na hory. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Apartamentos Matraca stojí 5,9 km od univerzity La Rioja a 6,9 km od muzea La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 17 km.

Casa el Susurro
Casa el Susurro

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa el Susurro se nachází v obci Villamediana de Iregua, 5,2 km od vlakového nádraží Logrono, 5,4 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a 5,6 km od univerzity La Rioja. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům stojí 6,6 km od muzea La Rioja a radnice Logroño. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 3 koupelny s bidetem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 6,8 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a katedrály Santa María de la Redonda. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 17 km.