Ubytování ve městě Villamartín

Město Villamartín se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villamartín nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villamartín

El Tiempo Recobrado
El Tiempo Recobrado

9,5 / 10 (83 hodnocení)

Tento malý hotel v centru města Villamartin de la Abadia nabízí klid a stylový design. Má gastronomickou restauraci a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Mnoho pokojů v El Tiempo Recobrado má kamenné zdi. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s fénem. K dispozici je atraktivní salonek s komínem a knihovnou. Tiempo Recobrado má také velkou zahradu s terasou a lehátky. K dispozici je také malá jídelna, kde si hosté mohou vychutnat snídani. Na požádání nabízí hotel také gastronomické menu s místními víny. Villamartin de la Abadia se nachází v regionu El Bierzo, pouhých 500 metrů od dálnice A-6, která spojuje Galicii s Madridem.

Area de Servicio Villamartín
Area de Servicio Villamartín

8,5 / 10 (83 hodnocení)

Area de Servicio Villamartín se nachází v městečku Villamartín de la Abadía a nabízí ubytování s klimatizací, topením a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pokoje jsou zvukotěsné a vybavené kabelovou TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také psací stůl, trezor a šatní skříň. Každý má vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Součástí hotelu je restaurace, bar a prodejní automaty s občerstvením. K dispozici jsou také konferenční a banketové prostory. Jezero Campañana je vzdálené 18 km. Do města Ponferrada dojedete autem asi za 20 minut.

CASA LA VILLA
CASA LA VILLA

8,4 / 10 (5 hodnocení)

CASA LA VILLA se nachází v obci Villamartín de Don Sancho a nabízí fitness centrum, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům má terasu a tenisový kurt. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat golfu nebo cyklistice. Na letiště León je to 60 km.

Complejo Hostelero Paladium
Complejo Hostelero Paladium

8,2 / 10 (286 hodnocení)

Complejo Hostelero Palladium se nachází na břehu řeky Sil, 2 km od malého městečka Villamartin de Valdeorras. Nabízí zvukotěsné pokoje s Wi-Fi zdarma, klimatizací a vytápěním. Všechny pokoje mají dřevěnou podlahu, satelitní TV s plochou obrazovkou a výhled na hory. Ve vlastní koupelně najdete vanu a toaletní potřeby zdarma. K dispozici jsou také ručníky a ložní prádlo a některé pokoje mají vířivou vanu. Hotel nabízí banketové prostory a restauraci, která podává jídla à la carte. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Vlakové nádraží Villamartin de Valdeorras a přírodní rezervace Serra da Enciña da Lastra jsou vzdálené 4 km. Hotel organizuje řadu aktivit, jako je paintball, ochutnávky vín a pěší výlety.

A lastra
A lastra

7,7 / 10 (167 hodnocení)

V ubytování A lastra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. A lastra se nachází v obci Villamartín, 28 km od římských dolů Las Médulas. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. K dispozici je také bar. Ubytování je nekuřácké a leží 48 km od lyžařského a horského střediska Manzaneda. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Letiště Bragança je vzdáleno 124 km.