Ubytování ve městě Villalón de Campos

Město Villalón de Campos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villalón de Campos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villalón de Campos

Casa Rural El Encuentro
Casa Rural El Encuentro

9,4 / 10 (90 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Encuentro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Encuentro se nachází ve městě Villalón de Campos a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Restaurace a kavárny jsou vzdálené pouhých 20 metrů. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou a dřevěné stropní trámy. V koupelně je vana. Casa Rural El Encuentro stojí 10 minut jízdy od hradu Grajal. Na letiště Valladolid je to 50 km. Palencia je vzdálená 50 km, Leon 75 km a Zamora 100 km.

Hotel Rural Venta Del Alon
Hotel Rural Venta Del Alon

8,5 / 10 (128 hodnocení)

Hotel Rural Venta Del Alon se nachází ve městě Villalón de Campos a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový hotel má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. Pokoje jsou vybavené šatní skříní a TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Hotel Rural Venta Del Alon poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a cyklistika. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí službu půjčení jízdních kol. Hotel Rural Venta Del Alon stojí 45 km od katedrály Palencia a 44 km od náměstí Plaza Mayor Palencia. Na letiště Valladolid je to 51 km.