Ubytování ve městě Villalba de Adaja

Město Villalba de Adaja se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villalba de Adaja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villalba de Adaja

Casa Rural Ruplas II
Casa Rural Ruplas II

9,5 / 10 (12 hodnocení)

Casa Rural Ruplas II se nachází 39 km od vlakového nádraží Valladolid a 41 km od Casa-Museo de Zorrilla. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům je vzdálený 39 km od města Polideportivo Pisuerga a 40 km od muzea Casa de Cervantes. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rural Ruplas II stojí 17 km od pevnosti Castillo de La Mota a 39 km od autobusového nádraží Valladolid. Na letiště Valladolid je to 57 km.

Casa Rural Ruplas
Casa Rural Ruplas

9,2 / 10 (35 hodnocení)

Casa Rural Ruplas se nachází v obci Villalba de Adaja, 39 km od vlakového nádraží Valladolid a 41 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Castillo de La Mota a autobusové nádraží Valladolid jsou vzdálené 17 km a 39 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rural Ruplas stojí 39 km od Polideportiva Pisuerga a 40 km od muzea Casa de Cervantes. Na letiště Valladolid je to 57 km.