Ubytování ve městě Villalba Baja

Město Villalba Baja se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villalba Baja nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villalba Baja

Casa Rural Casa Clemen
Casa Rural Casa Clemen

9,5 / 10 (16 hodnocení)

Casa Rural Casa Clemen se nachází v obci Villalba Baja v regionu Aragon a nabízí balkon. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a gril. Venkovský dům s terasou a výhledem do zahrady má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na letiště Valencia je to 152 km.

CASA RURAL MARY
CASA RURAL MARY

9,5 / 10 (4 hodnocení)

CASA RURAL MARY se nachází v obci Villalba Baja a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a turistické informace. Hosté si zde mohou zahrát kulečník. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Hosté mohou využívat krytý bazén. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 152 km.

Casa Bella
Casa Bella

Casa Bella se nachází v obci Villalba Baja a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na letiště Valencia je to 152 km.