Ubytování ve městě Villafranca de los Caballeros

Město Villafranca de los Caballeros se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villafranca de los Caballeros nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villafranca de los Caballeros

Casa Rural Santa Elena
Casa Rural Santa Elena

9,4 / 10 (77 hodnocení)

Casa Rural Santa Elena se nachází v obci Villafranca de los Caballeros a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na dětské hřiště. Venkovský dům má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. Casa Rural Santa Elena nabízí také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 151 km.

Alojamiento El Pez Casa con piscina climatizada
Alojamiento El Pez Casa con piscina climatizada

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Alojamiento se nachází ve městě Villafranca de los Caballeros. El Pez Casa con piscina climatizada nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Nabízí terasu a sluneční terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Alojamiento El Pez Casa con piscina climatizada stojí 147 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Los Patos
Los Patos

9 / 10 (9 hodnocení)

Los Patos se nachází v obci Villafranca de los Caballeros v regionu Castilla-La Mancha a nabízí terasu a výhled na jezero. Apartmán s bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný apartmán má posezení, kuchyňský kout s lednicí a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám vždy ochotně poradí. Los Patos nabízí také gril. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat rybaření a kanoistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 150 km.

7 bedrooms villa with city view private pool and furnished garden at Villafranca De Los Caballeros
7 bedrooms villa with city view private pool and furnished garden at Villafranca De Los Caballeros

Villafranca De Los Caballeros se nachází v obci Villafranca de los Caballeros a nabízí 7 ložnic, soukromý bazén s výhledem na město a zařízenou zahradu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila se 7 ložnicemi má posezení, TV, herní konzoli a kuchyň s lednicí. K dispozici je také gril. Letiště Villafranca De Los Caballeros se nachází 125 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas a nabízí 7 ložnic, soukromý bazén a zařízenou zahradu.

Las Banderas
Las Banderas

7,3 / 10 (502 hodnocení)

V ubytování Las Banderas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Las Banderas se nachází v obci Villafranca de los Caballeros a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Penzion nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Las Banderas poskytuje ubytování v pokojích s patiem a v některých případech také s výhledem do zahrady. K dispozici je také klimatizace a šatní skříň. Las Banderas podává à la carte nebo kontinentální snídani. Na místě si můžete zahrát kulečník a stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 151 km.

Albergue Los Patos
Albergue Los Patos

Albergue Los Patos se nachází ve městě Villafranca de los Caballeros. Pokoje v hostelu mají terasu s výhledem na jezero. Albergue Los Patos poskytuje pokoje se sdílenou koupelnou a ložním prádlem. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 147 km.