Ubytování ve městě Villafranca de los Barros

Město Villafranca de los Barros se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villafranca de los Barros nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villafranca de los Barros

La Plaza
La Plaza

9,8 / 10 (41 hodnocení)

V ubytování La Plaza máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Plaza se nachází ve městě Villafranca de los Barros a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento prázdninový dům nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Townhouse se 3 ložnicemi má plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě si lze pronajmout auto. La Plaza stojí 45 km od Meridy. Na letiště Talavera La Real je to 86 km.

La Plaza-Colón, 1 habitación.
La Plaza-Colón, 1 habitación.

9,5 / 10 (46 hodnocení)

V ubytování La Plaza-Colón, 1 habitación. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Plaza-Colón, 1 habitación se nachází 18 km od Santuario de la Piedad a 19 km od Convento de San Antonio ve Villafranca de los Barros. Nabízí ubytování s kuchyní. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Apartmán stojí 20 km od paláce Palacio de Monsalud a 46 km od Casa de Mitreo. Na letiště Badajoz je to 85 km.

La Plaza-Colón
La Plaza-Colón

9,4 / 10 (9 hodnocení)

La Plaza-Colón se nachází ve Villafranca de los Barros, 19 km od Convento de San Antonio a 20 km od Palacio de Monsalud. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Stojí 18 km od Santuario de la Piedad a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má přístup na terasu s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa de Mitreo a maurská pevnost Alcazaba jsou vzdálené 46 km. Na letiště Badajoz je to 85 km.

Albergue turístico La Almazara
Albergue turístico La Almazara

9,3 / 10 (332 hodnocení)

Albergue turístico La Almazara se nachází v obci Villafranca de los Barros a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. Některé pokoje mají terasu s výhledem na bazén. Pokoje v hostelu mají vlastní koupelnu se sprchou, bezplatné Wi-Fi a některé také výhled na hory. Albergue turístico La Almazara podává denně kontinentální snídani a snídani formou bufetu. Na místě si můžete zahrát kulečník, stolní tenis a šipky a v okolí se věnovat pěší turistice. Albergue turístico La Almazara stojí 24 km od Convento de San Antonio a 25 km od Palacio de Monsalud. Na letiště Badajoz je to 90 km.

La Plaza-Atico
La Plaza-Atico

9,3 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování La Plaza-Atico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Plaza-Atico se nachází v obci Villafranca de los Barros, 15 km od Santuario de la Piedad, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a přepážkou s turistickými informacemi. K dispozici je soukromé parkoviště. Convento de San Antonio leží 17 km daleko. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. La Plaza-Atico zajišťuje službu půjčení auta. Ubytování je vzdálené 17 km od paláce Palacio de Monsalud a 43 km od Casa de Mitreo. La Plaza-Atico stojí 82 km od letiště Badajoz. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

CASA PERIN - HOSTAL RURAL
CASA PERIN - HOSTAL RURAL

8,8 / 10 (223 hodnocení)

CASA PERIN - HOSTAL RURAL se nachází 16 km od Santuario de la Piedad a nabízí ubytování se zahradou, terasou a sdílenou kuchyní. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavený kuchyňský kout s jídelní částí, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město nebo do zahrady. Venkovský dům stojí 17 km od kláštera Convento de San Antonio a 18 km od paláce Palacio de Monsalud. Letiště Badajoz je vzdáleno 83 km.

Extrenatura Alojamiento Apartments
Extrenatura Alojamiento Apartments

8 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Extrenatura Alojamiento Apartments máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Extrenatura Alojamiento Apartments nabízí ubytování s možností vlastního stravování v centru obce Villafranca de los Barros v Badajozu. Nabízí terasu s venkovním jídelním koutem a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, klimatizaci, obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V ložnicích je šatní skříň a ložní prádlo. K dispozici je plně vybavená kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ve vlastní koupelně najdete vanu a ručníky. Extrenatura Alojamiento Apartments má přepážku s turistickými informacemi. Extrenatura Alojamiento Apartments stojí kousek pěšky od obchodů a restaurací. Město a lyžařské středisko Hornachos je vzdálené 27 km. Na letiště Badajoz je to 64 km.

Hotel Acosta Ciudad de la Música
Hotel Acosta Ciudad de la Música

7,4 / 10 (653 hodnocení)

Hotel Acosta Ciudad de la Música se nachází 2 km od města Villafranca de los Barros a nabízí snadný přístup k dálnici A66. Nabízí sezónní venkovní bazén, tenisové kurty a restauraci. Hotel Acosta Ciudad de la Música má moderní klimatizované pokoje s dřevěnými podlahami. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. V restauraci Sinatra si hosté mohou vychutnat řadu tradičních španělských jídel. K dispozici je také snack bar. Do měst Cáceres a Mérida dojedete autem přibližně za 1 hodinu. Hotel Acosta stojí 100 km od města Badajoz a portugalských hranic.